Ένα app επιστρέφει την ανωνυμία στο WhatsApp

Μία εφαρμογή σου επιτρέπει να κρατάς την ταυτότητά σου μυστική.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 27 Φεβρουαρίου 2020

Κάποτε, σε μία εποχή ότι τόσο μακρινή από τη σημερινή, το WhatsApp σου έδινε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις ανώνυμα. Ύστερα, μία μέρα, οι υπεύθυνοι της εφαρμογής αποφάσισαν ότι δε θέλουν να παρέχουν αυτήν την πολυτέλεια στο κοινό τους. Έτσι, τα πράγματα έγιναν περισσότερο πολύπλοκα. Άραγε και παρόλα αυτά, υπάρχει κάποιος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το δημοφιλές app επικοινωνίας χωρίς η άλλη πλευρά να αντιλαμβάνεται ποιος είσαι;

Η λύση ακούει στο όνομα "textPlus: Free Text + Calls". Τι ακριβώς είναι τώρα αυτό; Πρόκειται για μία εφαρμογή που σε πηγαίνει πίσω, σε άλλες πιο ρομαντικές εποχές του WhatsApp, όταν και μπορούσες να διατηρήσεις την ανωνυμία σου. Το μοναδικό πράγμα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πας στο App Store ή στο Playstore και την κατεβάσεις.

Ένα app επιστρέφει την ανωνυμία στο WhatsApp

Θα χρειαστούν, όμως, μερικά βήματα ακόμη για να πετύχεις τον σκοπό σου. Πρέπει να ανοίξεις το app, να πας στα Settings, και να επιλέξεις το Go to contact. Εκεί θα δεις ότι υπάρχει ένας αριθμός διαφορετικός από τον δικό σου. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, αυτό το νούμερο για να συνδεθείς στο WhatsApp. Μετά από λίγο, θα λάβεις ένα μήνυμα με τον κωδικό επιβεβαίωσης από το WhatsApp, και αυτό ήταν: Η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σε βρει σε έναν κόσμο όπου μπορείς να χρησιμοποιείς το δημοφιλές app χωρίς να γνωρίζουν οι άλλοι όταν δε θες το ποιος είσαι.


Φωτογραφίες © Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto