9 πολυαναμενόμενα video games για το Xbox

Λίγο πριν τον ερχομό του νέου Xbox Series X, η Microsoft έχει ακόμη μερικά πολύ δυνατά χαρτιά να ρίξει στο τραπέζι.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 13 Μαρτίου 2020

Στις φετινές διακοπές των Χριστουγέννων, Microsoft και Sony αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για τον θρόνο των video games. Οι νέες τους κονσόλες, Xbox Series X και PlayStation 5 αντίστοιχα, έρχονται για να οδηγήσουν το gaming στην επόμενη εποχή του. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, η εταιρεία της οποίας ηγείται ο Bill Gates έχει ακόμη μερικά πολύ δυνατά χαρτιά να ρίξει στο τραπέζι, μερικά video games που αναμένουν πώς και πώς οι fans του Xbox One. Ας τα δούμε.

Ori and the Will of the Wisps

Το indie game με τις old school και side scrolling λογικές επιστρέφει με νέες περιπέτειες. Πολύ όμορφο, πολύ εθιστικό, πολύ παραμυθένιο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Μαρτίου

Marvel's Avengers

Έχουν γραφτεί πολλά, οι παραγωγοί υποστηρίζουν ότι αυτό το game θα μπορεί να διαρκέσει για πάντα μέσα από ασταμάτητο DLC (σ.σ: downloadable content), οι fans το περιμένουν με ανυπομονησία. Υπάρχει κίνδυνος να είναι μεγάλο flop - ή και τεράστια επιτυχία.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Σεπτέμβρη

Cyberpunk 2077

Από τους παραγωγούς του The Witcher, έρχεται ένα -όπως ακριβώς το λέει ο τίτλος- cyberpunk game όπου ο Keanu Reeves κατέχει βασικό ρόλο. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Σεπτέμβρη

Halo Infinite

Το εμβληματικό game της Microsoft έρχεται να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του Xbox One.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Χριστούγεννα του 2020

12 Minutes

Τα τελευταία χρόνια, κάθε τόσο εμφανίζεται κάποιο indie game που κάνει τη διαφορά. Όλα δείχνουν ότι το 12 Minutes μπορεί να είναι μία τέτοια περίπτωση. Γιατί; Διότι το να τολμήσεις να στήσεις ένα game όπου ο πρωταγωνιστής ζει ξανά και ξανά τα ίδα 12 λεπτά από τη ζωή του -όπως ακριβώς συμβαίνει στην Ημέρα της Μαρμότας- είναι το λιγότερο γενναίο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μέσα στο 2020

Battletoads

Η νοσταλγία υπάρχει παντού, δεν θα μπορούσε να λείπει από το Xbox One. Το θρυλικό platform game επιστρέφει δριμύτερο μέσα σε όλη την κομίστική υπερβολή του. Σημαντική σημείωση: Αν δεν γνωρίζεις τι είναι τα Battletoads, σκέψου κάτι σαν τα Χελωνονιντζάκια αλλά με περισσότερη βία και πολύ πιο σκοτεινό/μαύρο/βιτριολικό χιούμορ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μέσα στο 2020

Microsoft Flight Simulator

Το πρώτο game της σειράς βγήκε το 1982. Σήμερα, 38 χρόνια μετά, η εμπειρία του Microsoft Flight Simulator έχει ελάχιστες διαφορές από το να πετάς ένα κανονικό αεροπλάνο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μέσα στο 2020

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία