Πώς θα είσαι πάντοτε σε φόρμα, σύμφωνα με τον David Beckham

Πώς, καθώς μεγαλώνεις, θα παραμένεις αδύνατος, δυνατός, υγιής και γραμμωμένος, σαν τον Beckham.

Μπορεί ο David Beckham, εδώ και χρόνια, να μην είναι πια επαγγελματίας αθλητής, παρόλα αυτά διατηρεί το ίδιο φιζίκ με την εποχή που αλώνιζε τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής, αποτελώντας τον ιδεότυπο των αειθαλών αντρών, που δεν γερνούν ποτέ. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στα καλά του τα γονίδια, αλλά και στο ότι φροντίζει την υγεία του και παίρνει την εικόνα και τη φυσική του κατάσταση στα σοβαρά.

Η άσκηση, η διατροφή και οι υγιεινές του συνήθειες αποτελούν τρόπο ζωής για εκείνον, που με την κορμοστασιά του δίνει νέο νόημα στη φράση 'daddy's body'. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι αρχές που ακολουθεί δεν είναι ούτε εξαιρετικά πολύπλοκες ούτε απαιτούν το ξόδεμα μιας περιουσίας. Κοινώς, μπορείς να τις θέσεις κι εσύ σε εφαρμογή. Ας τις δούμε μία προς μία.

Δραστήριος τρόπος ζωής

Εκτός από το να πηγαίνει στο γυμναστήριο, ο Beckham φροντίζει να κινείται αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα, τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα πάει με τα πόδια την κόρη του στο σχολείο αντί να χρησιμοποιήσει το αμάξι του ή επιστρέφουν μαζί στο σπίτι κάνοντας ποδήλατο. Δραστηριότητες σαν αυτές μπορεί πραγματικά να κάνουν τη διαφορά.

Πώς θα είσαι πάντοτε σε φόρμα, σύμφωνα με τον David Beckham Getty Images

Αθλητισμός

Παρότι ο Beckham δεν παίζει πια μπάλα επαγγελματικά συνεχίζει να παίρνει μέρος σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα για να γυμναστεί, συμπληρωματικά με τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο. Πιο συγκεκριμένα απολαμβάνει το τένις αλλά και το τρέξιμο, που τον κινητοποιούν και του δίνουν ενέργεια.

> Διάβασε ακόμα: 10 μαθήματα στυλ από τον David Beckham

Γυμναστήριο 

Δεν πρέπει να γυμνάζεσαι μόνο για να χάσεις βάρος ή για να φτάσεις έναν σου στόχο αλλά και για να είσαι δυνατός και υγιής, όπως και για να έρχεσαι συνεχώς αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις. Αν παρακολουθήσεις προσεκτικά τον Beckham στο Instagram θα διαπιστώσεις ότι πάντα δοκιμάζει νέα πράγματα παρότι δεν αλλάζει ριζικά τον τρόπο που προπονείται.

Πρωινός καφές

Το να πίνεις καφέ, με ρέγουλα, μπορεί να ωφελήσει με πολλούς τρόπους την υγεία σου, καθώς ενδέχεται να μειώσει τον κίνδυνο του πρόωρου θανάτου και να σε θωρακίσει απέναντι σε ασθένειες όπως η νόσος του Πάρκινσον, ο διαβήτης τύπου 2 και τα καρδιακά προβλήματα. Επίσης, ο καφές σε κρατάει σε εγρήγορση, ενώ πολλοί είναι αυτοί που πίνουν καφέ πριν από τη γυμναστική τους, για να κάψουν περισσότερες θερμίδες.

> Διάβασε ακόμα: Τι ακριβώς είναι το F45 workout που δημιούργησε ο David Beckham

Σπιτικό φαγητό

Δεν είναι κακό το να τρως που και που σε εστιατόρια ή να παραγγέλνεις απ' έξω αλλά το να μαγειρεύεις είναι μια δραστηριότητα που, μακροχρόνια, μπορεί να σε ωφελήσει τα μάλα. Με το να ετοιμάζεις το δικό σου φαγητό μπορείς να έχεις τον έλεγχο επί των υλικών, να αποφεύγεις την υπερβολή στη ζάχαρη και να μαθαίνεις να ακούς το σώμα σου. Ο Beckham μάλιστα έχει αποκαλύψει ότι το να μαγειρεύει για την οικογένειά του αποτελεί μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες Καν' το όπως ο Beckham.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Έρχοναι μαζικές απολύσεις στην Tesla για 'περισσότερη παραγωγικότητα' λέει ο Elon Musk

Αναμένεται να ξεπεράσουν του 10% του εργατικού δυναμικού της.