Η ειδική προπόνηση του Brad Pitt για το Bullet Train

Πώς κατάφερε ο 58χρονος Brad Pitt να ρίξει τόσο ξύλο στο Bullet Train;

O David Leitch έχει κάνει τα πάντα μαζί με τον Brad Pitt. Από κασκαντέρ του σε μια σειρά από ταινίες, με σημαντικότερη φυσικά το Fifht Club, μέχρι σκηνοθέτης του στο Bullet Train, που μόλις κυκλοφόρησε και ενθουσιάζει. Ήξερε λοιπόν πολύ καλά το πώς θα τον προετοιμάσει να ξαναρίξει ξύλο, δύο χρόνια πριν ο Pitt συμπληρώσει την έκτη δεκαετία της ζωής του. 

Πράγματι, ο 58χρονος Brad Pitt ήταν έτοιμος για όλα τα ακροβατικά που μια τέτοια ταινία χρειαζόταν και ο Leitch έστειλε τον κατάλληλο τύπο για να τον προετοιμάσει. Ο βετεράνος κασκαντέρ και γυμναστής Greg Rementer θα γινόταν ο άνθρωπος του Brad Pitt για μήνες έτσι ώστε να τον μετατρέψει στον τέλειο Ladybug. Πρόκειται για έναν αναπληρωματικό δολοφόνο έτοιμο για συνταξιοδότηση, ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα τρένο με σφαίρες προς το Κιότο μαζί με τους πιο θανατηφόρους δολοφόνους του κόσμου, ενώ προσπαθεί να ολοκληρώσει μια φαινομενικά απλή δουλειά. 

> Διάβασε ακόμη: Όλοι λένε πως ο Brad Pitt 'έσωσε' το Bullet Train

Το κύριο μέλημα των προπονήσεων ήταν η προληπτική συντήρηση, προετοιμάζοντας το σώμα του Pitt για τη ζημιά που αναπόφευκτα θα δεχόταν. Ο Rementer ήταν ο κατάλληλος προπονητής κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας, που δεν του ήταν καθόλου άγνωστη, αφού έχει δουλέψει με ηθοποιούς σαν τον Chris Evans και τον Josh Brolin στις πρώτες μέρες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. O Remester μίλησε στο Men's Journal για την εμπειρία του να μοιράζεται την προπόνηση με τον Pitt και όλα όσα προέκυψαν.

"Ο Brad ήθελε να κάνει ο ίδιος την πλειονότητα των ακροβατικών, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα", λέει ο Rementer. "Γι' αυτόν ήταν εφικτό, επειδή δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος κωμικός ηθοποιός, αλλά και ένας σωματικά προικισμένος αθλητής. Έτσι ξεκινήσαμε βάζοντάς τον στο πρόγραμμά μας". Ποιο ήταν όμως αυτό;

Ο Rementer ανέφερε επίσης ότι δεν του αρέσει η στατική προθέρμανση και οι διατάσεις των τετρακεφάλων, γιατί προτιμά να ρέει το αίμα σε όλο το σώμα στους αθλητές του. Έτσι, μόνο και μόνο η προθέρμανση φαίνεται να ήταν Γολγοθάς για τον Pitt. Περιελάμβανε jacks με άλματα, σχοινάκι, σπριντ και εξαντλητικές ασκήσεις με τον αυχένα, σαν να ετοιμάζεται για αγώνα.

Μία μέρα προπόνησης για το Bullet Train

O Greg Rementer ανέφερε ότι το δυσκολότερο σημείο που έπρεπε να ανταποκριθεί ο Pitt για την ταινία ήταν ο κορμός του. Αυτός θα υπέφερε από τα ακροβατικά και τις τόσες στροφές και αυτόν έπρεπε να προφυλάξουν κυρίως στις προπονήσεις τους. Έτσι, έβαζε τον Brad Pitt να στέκεται σε θέση αλόγου, με τα πόδια του φαρδιά ανοιχτά, έξω από τους ώμους του και με την πλάτη ίσια. Με αυτήν την στάση λοιπόν οι αθεόφοβοι τον έβαζαν να ρίχνει γροθιές σε κάθε πλευρά για να εξοικειωθεί το σώμα του με την κίνηση. 

Έκανε 4 σετ των 10 χτυπημάτων που περιελάμβαναν κάθε είδους γροθιά. Μάλιστα τον έβαζαν κάθε φορά να σκέφτεται μόνος του νέους συνδυασμούς και νέες αλληλουχίες από γροθιές για να μην κολλάει η προπόνηση. "Ήταν κάθε φορά πιο προετοιμασμένος από την προηγούμενη" ανέφερε ο Rementer ο οποίος φάνηκε ενθουσιασμένος από τη συνεργασία τους. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.