Βρήκαμε τη fitness ρουτίνα του Brad Pitt για να βαδίσεις στα βήματά του

Όλα όσα κάνει ο ηθοποιός για να διατηρεί τη φυσική του κατάσταση και κυρίως, τη νεανική του όψη.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 19 Δεκεμβρίου 2023

Τα 60 του χρόνια έκλεισε χθες ο Brad Pitt, δίνοντάς μας την τέλεια αφορμή για να κάνουμε μία "βουτιά" στα άδυτα της περιποίησης και της fitness ρουτίνας του. 

Παρά το γεγονός ότι διανύει πια την έβδομη (!) δεκαετία της ζωής του, ο Brad παύλα Benjamin Button μοιάζει να μην επηρεάζεται καθόλου από το πέρασμα του χρόνου. Για την ακρίβεια, ο ίδιος τον αψηφά κανονικότατα και αυτό φαίνεται, γεγονός που έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται ποια είναι τα μυστικά της νεότητάς του.

Οι ειδικοί μάλιστα, που έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα πολύ με την περίπτωσή του, αποκαλύπτουν ότι η φρέσκια και άκρως νεανική του εμφάνιση οφείλεται σε έναν συνδυασμό πραγμάτων και υγιεινών πρακτικών όπως είναι η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου του και φυσικά, η πειθαρχημένη και ισορροπημένη διατροφή που κάνει σε συνδυασμό πάντα με τη γυμναστική. 

Η γυμναστική μάλιστα για τον ηθοποιό, αποτελεί δίχως αμφιβολία κεντρικό σημείο της καθημερινότητάς του ενώ φροντίζει να μην την παραλείπει ποτέ. Με cardio και ειδική προπόνηση για κάθε περιοχή του σώματος, ο Brad Pitt γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα. Ναι, ακόμη και στα 60 του χρόνια. Και τι περιλαμβάνουν οι προπονήσεις του; Aσκήσεις yogachest και ώμων, ασκήσεις εμπνευσμένες από πολεμικές τέχνες και φυσικά, αποθεραπεία για μυϊκή αποκατάσταση. 

Αυστηρή και συγκεκριμένη φαίνεται πως είναι και η διατροφή του, η οποία αποτελείται από τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όπως είναι τα αβγά, το κοτόπουλο και το άπαχο ψάρι. Αντίστοιχα, τα φρούτα, το καστανό ρύζι, η βρώμη και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά δε λείπουν ποτέ από τη διατροφή του. Αντιθέτως, οι υδατάνθρακες, τα λίπη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι όλα όσα έχει αποκλείσει από τη διατροφή του, αποδεικνύοντας έτσι πως με όλα όσα καταναλώνει είναι πράγματι αυστηρός και επιλεκτικός. 

Άρα, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, η εμφάνιση του Pitt δεν είναι μόνο αποτέλεσμα καλών γονιδίων. Ο ίδιος δεν παραμελεί τον εαυτό του και αυτό φαίνεται. Δηλαδή όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο ηθοποιός δεν είναι ένα ακόμα θαύμα της φύσης αλλά ένα αποτέλεσμα καλής και συνεπούς δουλειάς τόσο με το "έξω" του όσο και με το "μέσα" του. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας