Τι τρώνε Jeff Bezos, Elon Musk και Bill Gates στην καθημερινότητά τους

Οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες των τεχνολογικών "γιγάντων" περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ρέγγες, χταπόδι, ντόνατ και μπέικον.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 22 Ιανουαρίου 2024

Οι "γίγαντες" της τεχνολογίας έχουν πολύ περίεργες διατροφικές συνήθειες: από τον Bill Gates και τον Jeff Bezos, μέχρι τον Richard Branson και τον Sam Altman, όλοι τους ξεφεύγουν συχνά από τα όρια της υγιεινής διατροφής.

Όπως διαβάσαμε στο newsbulletin247, κάποιοι από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας αποκάλυψαν τις διατροφικές τους συνήθειες, οι οποίες είναι μερικές φορές εξωφρενικές και ανθυγιεινές. Για παράδειγμα, ο Elon Musk έχει δηλώσει ότι τρώει ένα ντόνατ κάθε πρωί.

Το γεγονός ότι οι δισεκατομμυριούχοι έχουν τα χρήματα για να πληρώνουν ακριβούς προσωπικούς σεφ ή για υγιεινή διατροφή υψηλής ποιότητας, δεν σημαίνει ότι ακολουθούν πάντα δίαιτες που τους κάνουν καλό. Κάποιοι από αυτούς απολαμβάνουν να τρώνε σοκολάτα για πρωινό ή παραλείπουν εντελώς το φαγητό για μέρες.

Richard Branson

Τι τρώνε Jeff Bezos, Elon Musk και Bill Gates στην καθημερινότητά τουςGettyImages

Ο Richard Branson, ιδρυτής του ομίλου Virgin, πίνει 20 φλιτζάνια τσάι την ημέρα. "Δεν είμαι σίγουρος πώς θα επιβίωνα χωρίς το τσάι του αγγλικού πρωινού", είχε δηλώσει στην Daily Mail το 2016. Ο Branson ξεκινά τη μέρα του με φρουτοσαλάτα και μούσλι για πρωινό. Περιστασιακά, ο δισεκατομμυριούχος τρώει ένα ψάρι που μοιάζει με ρέγγα.

Ο ίδιος φροντίζει να γεμίζει τις ημέρες του με γυμναστική, χρόνο με την οικογένειά του και επαγγελματικές συναντήσεις, τις οποίες προτιμά να προγραμματίζει "κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος", όπως είχε αναφέρει σε ανάρτηση στο blog του το 2017.

Για το δείπνο, έχει πει ότι προτιμά τα ομαδικά γεύματα "στα οποία μοιράζονται ιστορίες και γεννιούνται ιδέες". Ο Branson δήλωσε ότι πέφτει για ύπνο γύρω στις 11 μ.μ. και κοιμάται περίπου για έξι ώρες κάθε βράδυ.

Jeff Bezos

Jeff BezosGettyImages

Η αρραβωνιαστικιά του Jeff Bezos, Lauren Sanchez, δήλωσε ότι ο σύντροφός της φτιάχνει τηγανίτες κάθε Κυριακή πρωί.

"Κάθε φορά βγάζει το βιβλίο μαγειρικής της Betty Crocker και λέω: 'Εντάξει, είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί δεν το έχεις αποστηθίσει ακόμα;'", είχε δηλώσει η Sanchez στη Wall Street Journal.

Η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων είχε πει ότι ο Bezos είναι επίσης "εξαιρετικά αφοσιωμένος στις προπονήσεις του, με τον προσωπικό γυμναστή Wes Okerson".

Σε μια συνάντηση το 2014 με μια μικρή εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που τελικά εξαγοράστηκε από την Amazon, ο Bezos παρήγγειλε πρωινό με χταπόδι, πατάτες, μπέικον, γιαούρτι με πράσινο σκόρδο και αυγά ποσέ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "D Magazine".

Bill Gates

Bill GatesGettyImages

Ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, έχει πει ότι αγαπάει τόσο πολύ την κόκα-κόλα διαίτης, τόσο που πίνει τρεις ή τέσσερις την ημέρα. 

Ο σεφ Jordi Cruz είχε δηλώσει κάποτε ότι ο Bill Gates είχε κρατήσει για εκείνον όλο το εστιατόριό του για δύο ημέρες και είχε παραγγείλει μόνο μία κόκα-κόλα διαίτης.

Έχει δηλώσει επίσης ότι τρώει Cocoa Puffs για πρωινό, αν και η πρώην σύζυγός του, Melinda Gates, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι παραλείπει εντελώς το συγκεκριμένο γεύμα. Λατρεύει επίσης τα τσίζμπεργκερ.

Elon Musk

Elon MuskGettyImages

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, δεν ακολουθεί ούτε αυτός την πιο υγιεινή διατροφή. "Αν υπήρχε τρόπος να μην τρώω για να μπορώ να δουλεύω περισσότερο, δεν θα έτρωγα", είχε δηλώσει ο Elon Musk στη βιογραφία του, Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future.

Ο Musk συνήθιζε να παραλείπει το πρωινό ή να τρώει μια μπάρα Mars ή ένα ντόνατ για να ξεκινήσει τη μέρα του. "Προσπαθώ να μειώσω τα γλυκά και να τρώω ομελέτα", είχε δηλώσει ο Musk το 2017, σύμφωνα με το Entrepreneur.

Ωστόσο, ο δισεκατομμυριούχος είχε γράψει στο X (πρώην Twitter) ότι τρώει ένα ντόνατ κάθε πρωί. "Θα προτιμούσα να τρώω νόστιμο φαγητό και να ζήσω μια μικρότερη ζωή", είχε πει στον Joe Rogan το 2020.

Το μεσημεριανό του γεύμα είναι εξίσου ασήμαντο. Ο δισεκατομμυριούχος είχε πει ότι ό,τι του φέρνει ο βοηθός του κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, το "καταβροχθίζει μέσα σε πέντε λεπτά".

Αντ' αυτού, ο Musk επικεντρώνεται στο δείπνο, το οποίο συχνά πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Ο Musk είχε δηλώσει το 2015 ότι οι αγαπημένες του κουζίνες είναι η γαλλική και το μπάρμπεκιου.

Sam Altman

Sam AltmanGettyImages

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI, Sam Altman, είναι χορτοφάγος από την παιδική του ηλικία, όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του το 2018. Στην ανάρτηση είχε σημειώσει επίσης ότι παίρνει συμπληρώματα μεθυλ Β-12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), ωμέγα-3, σίδηρο και βιταμίνη D-3.

Πιο πρόσφατα, ο Altman είχε δηλώσει ότι παίρνει επίσης το φάρμακο για τον διαβήτη, μετφορμίνη, το οποίο έχει γίνει δημοφιλές μεταξύ των βιοεπαγγελματιών ως ένας τρόπος επιβράδυνσης της γήρανσης.

Με πληροφορίες από το newsbulletin247.com.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα