O πιο δραστικός τρόπος για six-pack ταχείας απόδοσης

Μία προπόνηση που συστήνει ο Bobby Maximus, ο πιο σκληροτράχηλος εκπαιδευτής του κόσμου.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 05 Νοεμβρίου 2020

Μιλώντας για τους μυς που κάνουν έναν άντρα αληθινά υπερήφανο, πρώτοι στη λίστα είναι οι κοιλιακοί. Ακόμα και εκείνοι που δεν επιθυμούν να χτίσουν ένα six-pack υπερήωα, ο σχηματισμός μιας επίπεδης και γραμμωμένης κοιλιάς είναι διαρκώς μια από τις πρώτες τους επιδιώξεις μόλις γραφτούν σε ένα γυμναστήριο. Αλλά δεν είναι μόνο ζήτημα αισθητικής ή μια καλή αιτία να γεμίζουν οι λογαριασμοί στα social media με ακόλουθους και καρδούλες.
Ένα ισχυρό πακέτο κοιλιακών είναι ο πυρήνας όλου του σώματός σου, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην ισορροπία, την σταθερότητα και ασφάλεια για κάθε είδους προπόνηση ή άθλημα που ασχολείσαι.

O πιο δραστικός τρόπος για six-pack ταχείας απόδοσης

Ωστόσο, οι άπειρες μεμονωμένες επαναλήψεις sit-ups, ροκανισμάτων και σανίδων, όσο ωφέλιμες κι αν είναι για το στόχο σου, εντούτοις δεν αποδίδουν γρήγορα αυτό που επιθυμείς. Για σένα που θέλεις να αποκτήσεις ένα δυναμικό six-pack στο λιγότερο χρόνο, ο Bobby Maximus, πρώην πρωταθλητής UFC και, σήμερα, ένας από τους πιο επιδραστικούς (και σκληροπυρηνικούς) προπονητές στον πλανήτη, λέει: "Όταν βάζεις μεγάλους στόχους, δεν πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιό σου η λέξη "δεν”. Ξεκινώντας ένα πρόγραμμα προπόνησης με σκέψεις του τύπου "δεν γίνεται” ή "δεν μπορώ”, δεν θα φτάσεις ποτέ στο αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι. Όταν θέλεις, μπορείς. Και όταν μπορείς, γίνεται".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Maximus (@bobbymaximus) on

Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα ασκήσεων για six-pack ταχείας απόδοσης  που προτείνει ο Maximus είναι πολύ σκληρό αλλά ταυτόχρονα τόσο αποτελεσματικό, με όλους τους πελάτες του να το έχουν κυριολεκτικά αποθεώσει. "Μην με ρωτήσεις ποτέ, γιατί και πώς συμβαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Μόνο κάνε αυτό που σου προτείνω και θα το αποκτήσεις κι εσύ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το έχω ονομάσει Abs Again και σχεδιάστηκε για να αναδείξει τους κοιλιακούς σου σε σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο υπάρχει και το ανάλογο τίμημα. Ναι, το σώμα σου θα ουρλιάζει, αλλά μόλις το βιώσεις αυτό, δεν θα θέλεις να ξαναγυρίσεις πίσω", λέει ο Maximus. 

Το πρόγραμμα Abs Again του Bobby Maximus

Οι ακόλουθες ασκήσεις εκτελούνται στη σειρά, επί 30 δευτερόλεπτα η κάθε μία, με 30 δευτερόλεπτα διαλείμματος στο τέλος κάθε κύκλου. Συνεχίζεις με αυτή την τακτική μέχρι να ολοκληρώσεις 3 πλήρεις κύκλους.

Οι ασκήσεις:

  • Sit-ups
  • Σανίδα από θέση push-ups
  • V-sit με κάμψη και τέντωμα των ποδιών στον αέρα
  • V-sit με καθηλωμένο τον άνω κορμό και τα πόδια στον αέρα
  • Άρσεις ποδιών κάθετα στο έδαφος με τον κορμό σε ύπτια θέση
  • Άρσεις ποδιών καθηλωμένα λίγο πάνω από το έδαφος με τον κορμό σε ύπτια θέση
  • Άρσεις ποδιών στο μονόζυγο, με τα πέλματα να ακουμπούν τη μπάρα
  • Σανίδα από θέση push-ups

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα κορυφαία ελληνικά νησιά του 2021

Τα μέρη της πατρίδας μας που φέτος θα έχουν την τιμητική τους, σύμφωνα πάντοτε με τους experts του ταξιδιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

H συμβουλή του Anthony Bourdain για καλύτερες διακοπές

Όσα έμαθαν τα ταξίδια τον θρυλικό σεφ και παρουσιαστή.

Πώς να μην τραυματιστείς μετά από έντονη άσκηση

Υπάρχουν tips που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τι κάνει ένα αυτοκίνητο σέξι;

Δεν έχουν σεξαπίλ τα άψυχα αντικείμενα; Για χάιδεψε απαλά τις καμπύλες μιας Ferrari.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς θα προπονηθείς στην παραλία σαν να βρίσκεσαι στο γυμναστήριο

Η ακρογιαλιά είναι το ιδανικό μέρος για να διατηρήσεις τη φόρμα σου και να τονωθείς. Σχεδόν όπως θα έκανες στο fitness club της γειτονιάς σου, όμως πολύ πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ford Puma ST εναντίον Ford Puma RC

Το νέο Ford Puma ST πρωταγωνιστεί σε μία επική μονομαχία εναντίον μια μικρής αλλά ισχυρής έκδοσης του "εαυτού του", σε ένα συναρπαστικό νέο βίντεο που κυκλοφόρησε η Ford.