Ο απόλυτος σταρ των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA) Conor McGregor ανακοίνωσε μέσω Twitter πως αποσύρεται. Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά που το κάνει αυτό και ενδεχομένως να μην είναι και η τελευταία αν αναλογιστούμε αφενός την ηλικία του -31 ετών- και αφετέρου πως έχουμε ξαναβρεθεί στην ίδια φάση. 

Ο πρώην δις παγκόσμιος πρωταθλητής του UFC ίσως να μην ξαναμπεί σε ρινγκ, σοκάροντας τους πιστούς θαυμαστές του με μία αιφνιδιαστική κίνηση, που επρόκειτο προσεχώς να αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Anderson Silva και τον Αμερικανό Jorge Masvidal. Εκκρεμούσε επίσης και ο περίφημος επαναληπτικός αγώνας με τον Ρώσο Khabib Nurmagomedov, τον τελευταίο άνθρωπο που τον κέρδισε. 

"Αποφάσισα να αποσυρθώ από την πάλη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απίστευτες αναμνήσεις! Τι ταξίδι ήταν αυτό! Εδώ είναι μια φωτογραφία με εμένα και τη μητέρα μου στο Λας Βέγκας μετά την κατάκτηση ενός από τους Παγκόσμιους τίτλους μου!Διάλεξε το σπίτι των ονείρων σου Mags, σ' αγαπώ! Οτιδήποτε επιθυμήσεις είναι δικό σου" ήταν η συνοδευτική λεζάντα που χρησιμοποίησε ο Ιρλανδός αθλητής στη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter.

Υπενθυμίζουμε πως ο McGregor είχε αποσυρθεί δύο ακόμη φορές από την ενεργό δράση κατά το παρελθόν. Η πρώτη ήταν τον Απρίλιο του 2016, έπειτα από την ήττα του από τον Nate Diaz, τον οποίο ωστόσο κέρδισε 4 μήνες αργότερα, με την πρώτη του επιστροφή στο ρινγκ. Η δεύτερη, τον Μάρτιο του 2019, όταν και ο Khabib Nurmagomedov αποτέλεσε τον άνθρωπο που τον κατατρόπωσε.