Η Nike παρουσίασε τα Zoom Freak 2 του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το δεύτερο ζευγάρι μπασκετικών παπουτσιών που φέρει την υπογραφή του Έλληνα σταρ του ΝΒΑ.

Όλοι περιμένουν την επανεκκίνηση του ΝΒΑ με το τουρνουά του Ορλάντο αλλά στο ενδιάμεσο η Nike βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών που φέρει την υπογραφή του MVP της περσινής σεζόν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λοιπόν εμπλουτίζει τη γκάμα των μπασκετικών του sneakers με τα Zoom Freak 2.

Ένα all-around παπούτσι

Με ύψος 2,11 μ. αλλά τρόπο παιχνιδιού που θυμίζει γκαρντ, ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται ένα παπούτσι που θα του προσφέρει στήριξη και θα μπορεί να πλαισιώσει την εκρηκτικότητά του. Θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα ελαφρύ. Αυτό ακριβώς πιστεύει ότι έχει κάνει η Nike με το Zoom Freak 2, στο οποίο έχουν προσαρμοστεί κάποιες καινούριες λεπτομέρειες όπως το υποστηρικτικό στέλεχος midfoot και οι έξτρα υποστηρικτές λειτουργίες στο κάτω μέρος. 

Η Nike παρουσίασε τα Zoom Freak 2 του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Φυσική εξέλιξη του Zoom Freak 1

Το νέο μοντέλο είναι ουσιαστικά το remake του Zoom Freak 1 που κυκλοφόρησε πέρυσι και ο σχεδιασμός του βασίστηκε σε τεράστιο βαθμό στο μοτίβο κίνησης του Γιάννη στο παρκέ. "Όλα όσα κάνει ο Γιάννης στο γήπεδο λήφθηκαν υπόψιν. Τα γερά πατήματά του και τα τεράστια βήματα προκαλούν πολύ μεγάλη πίεση στο πέλμα του οπότε βρήκαμε τον τρόπο να τον βοηθήσουμε. Στο Freak 1 είχαμε επικεντρωθεί περισσότερο στο πόσο συχνά ο Γιάννης καρφώνει, παίρνει ριμπάουντ και κάνει κοψίματα. Εδώ στρέψαμε την προσοχή μας στο γενικότερο επίπεδο κινησιολογίας του" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ross Klein, Senior Creative Director της Nike Basketball.

Σε 4 χρωματισμούς

Όπως μαρτυρούν και οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική εταιρεία, τα Zoom Freak 2 θα διατεθούν αρχικά σε 4 βασικούς χρωματισμούς: Σε μαύρο-άσπρο, σε μαύρο-γκρι, σε γκρι-μωβ και σε λευκό-πράσινο. Η τελευταία περίπτωση έχει σαφείς αναφορές στην έτερη χώρα καταγωγής του Έλληνα φόργουορντ, τη Νιγηρία. Τέλος, στη σόλα του Zoom Freak 2 θα αναγράφονται ακόμη τα ονόματα των γονιών του Γιάννη, Βερόνικα και Τσαρλς.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ZOOM FREAK 2 2
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ZOOM FREAK 2 1
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ZOOM FREAK 2 4
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ZOOM FREAK 2 3

Τα Zoom Freak 2 αναμένονται στην αγορά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. 


Διάβασε ακόμη για τον μοναδικό Zion Williamson, την πιο μεγάλη ώρα του Damian Lillard, τι ισχύει 10 χρόνια μετά το Decision του LeBron James και τις 10 σημαντικότερες στιγμές του Pau Gasol.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.