Κάτοικος Τορίνου φαίνεται πως θα είναι τα επόμενα χρόνια ο Λουίς Σουάρες αφού όπως αναφέρει το "BBC Radio 5 Live", o Ουρουγουανός επιθετικός τα έχει βρει με τη Γιουβέντους και έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους Ιταλούς.

Όπως μεταδίδει ο έγκριτος δημοσιογράφος του Μέσου, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, το μόνο που απομένει για τη μετακίνηση του Σουάρες στους "Μπιανκονέρι" είναι ο τρόπος αποδέσμευσής του από τη Μπαρτσελόνα.

Και αυτό γιατί ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τους "Μπλαουγκράνα" για ακόμα μια χρονιά. Ο Σουάρες αναζητεί τρόπους να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο ενώ όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, έχει παρουσιαστεί και ένα ακόμα πρόβλημα που καθυστερεί την μετακίνηση και αφορά του διαβατήριο του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει ο ρεπόρτερ του BBC, η μετακίνηση Σουάρες δεν επηρεάζει καθόλου τη φημολογούμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, θέμα που μονοπωλεί τον αθλητικό Τύπο ανά τον κόσμο.

Όπως όλα δείχνουν ο Σουάρες θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα και θα μετακομίσει στο Τορίνο, όπου και θα αγωνιστεί στο πλευρό του άλλου σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images