Δεν θα γίνει τελικά στην Αθήνα η κλήρωση του Champions League

Από την Αθήνα στη Νιόν μεταφέρεται η εκδήλωση για την κλήρωση των ομίλων του Chamions League λόγω κορονοϊού.

Γράφει: Esquire Editors 09 Σεπτεμβρίου 2020

Την μεταφορά της εκδήλωσης για τις κληρώσεις των ομίλων του Champions League και του Europa League, από την Αθήνα όπως ήταν προγραμματισμένη, στην Νιόν, ανακοίνωσε η UEFA λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στη σχετική ανακοίνωση της η UEFA τονίζει ότι "παρά την παγκοσμίως αναγνωρισμένη αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού από τις ελληνικές αρχές, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι βασική προτεραιότητα παραμένει η δημόσια υγεία" επισημαίνοντας ότι "δεν θα ήταν δυνατόν να διοργανωθεί μια εκδήλωση τέτοιου μεγέθους με επισκέπτες στην Αθήνα, καθώς θα παραβίαζε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού".

Η UEFA στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί τις ελληνικές αρχές και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για "την καταπληκτική δουλειά και αφοσίωση στον σχεδιασμό του event", ενώ αναφέρει ότι η Ελλάδα αποτελεί ένα από τους βασικούς προορισμούς για τη διοργάνωση μελλοντικής εκδήλωσης της.

Οι κληρώσεις των ομίλων για το Champions League θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου και του Europa League την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, στη Νιόν της Ελβετίας χωρίς κόσμο.

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Σπορ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι βγάζουν το καπέλο στον Pat Riley

Οι Miami Heat βρίσκονται στους Τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ. Ο Νονός έχει κάνει, ξανά, τη δουλειά.