We are the people, το επίσημο τραγούδι του EURO

Ένας ακόμη ποδοσφαιρικός ύμνος προστίθεται στην ιστορία των μεγάλων διοργανώσεων και φέρει τις υπογραφές των Martin Garrix, Bono και The Edge.

To EURO 2020 που στην πορεία έγινε EURO 2021 για τους γνωστούς λόγους ξεκινά σε λιγότερες από 30 ημέρες, με την πρώτη σέντρα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- να γίνεται στο Ολίμπικο της Ρώμης ανάμεσα στην εθνική Ιταλίας και την αντίστοιχη της Τουρκίας. Καθημερινά, υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερο hype γύρω από αυτό και μόλις πριν λίγα 24ωρα κυκλοφόρησε και το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης. 

Ονομάζεται We Are The People και αποτελεί προϊόν συνεργασίας του θρυλικού Ολλανδού DJ/παραγωγού Martin Garrix  με τους Bono και The Edge των U2.

Να πέσει το βίντεο.

Διάβασε περισσότερα για το EURO 2021 εδώ.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος