Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους '16'

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Φράνσις Τιαφόε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και πήρε εύκολα την πρόκριση για τους "16".

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουλίου 2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ακόμα μια μεστή εμφάνιση στην Ιαπωνία και προκρίθηκε στους "16” του Ολυμπιακού τουρνουά τένις. "Θύμα” του αυτή την φορά ήταν ο Φράνσις Τιαφό. Το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και Νο3 του ταμπλό επιβλήθηκε του 23χρονου Αμερικανού με 6-3, 6-4, μετά από 1 ώρα και 18 λέπτα αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός σχεδόν καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σημείωσε μόλις δύο breaks στο σερβίς του Τιαφό, όμως ήταν αρκετά για να του δώσουν την πολυπόθητη νίκη, καθώς ο ίδιος κράτησε ανέπαφο το δικό του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε εκπληκτικό πρώτο σέρβις (28/31, 90%) και εντυπωσιακές επιστροφές. Δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του και πήρε με άνεση το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του τουρνουά του Τόκιο.

Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος είτε με τον Μιόμιρ Κεκμάνοβιτς (Νο52 στον κόσμο), είτε με τον Ούγκο Χουμπέρτ (Νο28 στον κόσμο).

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος