Στους Ολυμπιακούς Αγώνες συμβαίνουν πολλά απρόοπτα αλλά αυτό της περίπτωσης του Περουβιανού αθλητή του skateboard Angelo Caro Narvaez έκανε όσους το παρακολούθησαν ζωντανά να τιναχθούν από τον καναπέ και να αναφωνήσουν "άουτς", αλλά και να χτυπήσουν παλαμάκια όταν ο ίδιος σηκώθηκε για να συνεχίσει την επίδειξή του.

Ας πέσει το βίντεο, για να δούμε περί τίνος πρόκειται:

> Διάβασε ακόμα: Tα ξεχασμένα Ολυμπιακά αθλήματα

Αυτό πρέπει να πόνεσε

Παρότι ο Narvaez καρφώθηκε ορμητικά με το περίνεο (την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό) στο κάγκελο μίας κατασκευής της πίστας του skate, δεν το έβαλε κάτω και μετά από λίγο σηκώθηκε και ολοκλήρωσε την πορεία του για να περάσει στους τελικούς και να τερματίσει 5ος στην κατάταξη.

> Διάβασε ακόμα: Στα 13 της, η Nishiya Momiji έγινε η νεότερη Ολυμπιονίκης όλων των εποχών

Για την ιστορία

Είναι η 1η χρονιά που το skateboarding περιλαμβάνεται στα Ολυμπιακά αθλήματα και ο Ιάπωνας Yuto Horigome κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Street αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 37,18 βαθμούς. Το ασημένιο πήγε στη Βραζιλία (36,15 βαθμοί) και το χάλκινο στις ΗΠΑ (35,35 βαθμοί).

Ιστορία έγραψε και η συμπατριώτισσα του Horigome, η 13χρονη Nishiya Momiji, που έγινε η νεότερη Ολυμπιονίκης όλων των εποχών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο άθλημα και την ίδια κατηγορία για τις γυναίκες, ούσα λίγους μήνες μικρότερη από την Αμερικανίδα Marjorie Gestring, τη χρυσή Ολυμπιονίκη στα 3 μέτρα τραμπολίνο των καταδύσεων, στην Ολυμπιάδα του Βερολίνου, το 1936.