Όλοι ασχολούνται -και πάλι- με τον Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo: Μπορεί να έλαμψε δια της απουσίας του στον αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία, αλλά και πάλι όλοι μιλούν για εκείνον.

Είναι τρομερό το πώς ο Cristiano Ronaldo μπορεί καθώς πλησιάζει τα 38 του να ορίζει ακόμη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στο Κατάρ κάθε ματς την Εθνικής Πορτογαλίας αποτελεί μια επιπλέον ευκαιρία για σόου. Στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων σκόραρε το γκολ που τον έκανε τον μοναδικό παίκτη που έχει βρει δίχτυα σε 5 Παγκόσμια Κύπελλα και από τότε μπορεί να έμεινε "άσφαιρος", ωστόσο δε σταματά να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Ακόμη και από τον πάγκο. 

Ένα φοβερό Ronaldo SAGA σε κάθε παιχνίδι της Πορτογαλίας

Ο Fernando Santos εμφανίστηκε έξαλλος μαζί του, καθώς πληροφορήθηκε ότι αντέδρασε "κάπως" τη στιγμή που έγινε αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στην Κορέα. Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος πριν από το ματς είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα τον άφηνε στον πάγκο ως ένδειξη τιμωρίας και αυτό ακριβώς έκανε. Τι συνέβη λοιπόν ύστερα; Όλες οι κάμερες ακολούθησαν τον Ronaldo στον πάγκο. Ένα τρομερό στιγμιότυπο δείχνει τους φωτογράφους να έχουν αφήσει το υπόλοιπο γήπεδο και να βρίσκονται μπροστά από τον πορτογάλο σούπερσταρ για να καταγράψουν τις αντιδράσεις του, εκτός ενδεκάδας. 

Αμέσως μετά, κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου της Πορτογαλίας το κοινό αποθέωσε τον Ronaldo, ενώ μόλις το παιχνίδι ξεκίνησε, ζητούσε την αλλαγή του. Τι κι αν ο Goncalo Ramos πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ του Μουντιάλ, ο κόσμος ήθελε Ronaldo. Όταν τελικά το θέλημα τους έγινε πραγματικότητα, ο CR7 είδε ένα γκολ του να ακυρώνεται ως offside και τον εαυτό του να μένει πάλι χωρίς γκολ αν και το τελικό σκορ ήταν 6-1. 

 

Η Georgina, η μοναδική WAG που γνωρίζουμε με το μικρό της όνομα άφησε αιχμές για τη διαχείρισή του μετά τον αγώνα, ενώ ο ίδιος αποχώρησε χωρίς να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς της ομάδας μετά το τέλος του ματς. Μάλιστα έδωσε πάλι αφορμή για τίτλους στα αθλητικά ειδησεογραφικά sites όλου του πλανήτη σχολιάζοντας ως ψεύτικη την είδηση ότι δήθεν συμφώνησε με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. 

 

Ο Santos μετά τον αγώνα εξήρε την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρισε υπόδειγμα αρχηγού, ρίχνοντας τους τόνους ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με το Μαρόκο για μια θέση στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Εκεί που ο Cristiano Ronaldo, είτε παίξει, είτε όχι, θα δώσει ξανά το δικό του σόου. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος