Η Ivana Knoll 'ξαναχτυπά' σε ένα πρωτότυπο 'debate' με επιχειρηματία από το Κατάρ

Στην εκπομπή του Piers Morgan έγιναν πραγματάκια.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 08 Δεκεμβρίου 2022

O Piers Morgan τον τελευταίο μήνα ζει το όνειρo. Ο γνωστός δημοσιογράφος της εφημερίδας Sun εκμεταλλεύτηκε την καλή του σχέση με τον Cristiano Ronaldo και δημοσίευσε την πιο διάσημη αθλητική συνέντευξη της δεκαετίας, η οποία τον έφερε αμετάκλητα εκτός Γιουνάιτεντ. Σήμερα βρίσκεται στο Κατάρ και απολαμβάνει τον αγαπημένο του παίκτη, ενώ παράλληλα κάνει και το Piers Morgan Uncensored για να σχολιάσει ό,τι κίτρινο κυκλοφορεί. Κάπως έτσι, παρουσίασε σε live μετάδοση την πιο σέξι παρουσία του Μουντιάλ, την Ivana Knoll από την Κροατία και έναν καταριανό επιχειρηματία που την έψεξε στο Twitter για την εμφάνισή της.

Η "πιο καυτή οπαδός" του Παγκοσμίου Κυπέλλου δήλωσε στον Piers Morgan ότι τα πικάντικα ρούχα της έτυχαν λαμπρής υποδοχής από τους απλούς Καταριανούς, και μάλιστα λέει ότι οικογένειες με παιδιά έβγαλαν selfies μαζί της. Η Ivana Knoll, το εντυπωσιακό μοντέλο από την Κροατία, της οποίας οι χαρακτηριστικές ερυθρόλευκες καρό φόρμες έχουν γίνει viral στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εμφανίστηκε στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored στο TalkTV ζωντανά από το Κατάρ.

Φορώντας ένα μπικίνι τοπ στα χρώματα της κροατικής σημαίας, εκείνη υποστήριξε ότι δεν έχει δεχτεί κανένα αρνητικό σχόλιο από τότε που έφτασε στη χώρα της Μέσης Ανατολής. Στην ερώτηση του Piers αν συνάντησε "αντιδράσεις" στο μουσουλμανικό κράτος, η 30χρονη Ivana απάντησε: "Όχι, για να είμαι ειλικρινής. Έχω εκπλαγεί πολύ, είμαι πολύ χαρούμενη, που οι Καταριανοί αποδέχονται τα ρούχα μου. Γυναίκες, άνδρες, παιδιά βγάζουν φωτογραφίες μαζί μου".

Αλλά ο Morgan την πίεσε για το αν η ανταπόκριση ήταν διαφορετική στο Κατάρ, όπου υπάρχουν αυστηροί κανόνες σεμνότητας. "Πολλοί άνθρωποι είναι εδώ από άλλες χώρες", απάντησε η Ivana. "Δεν είχα καμιά άσχημη αντίδραση στα ρούχα μου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Στον Piers μίλησε επίσης ο επιχειρηματίας από το Κατάρ Mohammed Hassan Al-Jefairi, ο οποίος άνοιξε συζήτηση στο Twitter την περασμένη εβδομάδα όταν επέκρινε την επίδειξη του στήθους της στις κερκίδες. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της αγαπημένης της Κροατίας με το Βέλγιο, δύο άνδρες από το Κατάρ με παραδοσιακές αραβικές μπλούζες έβγαλαν κρυφά φωτογραφίες την Ivana, οι οποίες έγιναν viral. Η ίδια δημοσίευσε μία από αυτές στο προφίλ της στο Instagram, το οποίο μετρά ένα εκατομμύριο followers.

Ο Mohammed Hassan Al-Jefairi είχε βέβαια μια διαφορετική ερμηνεία για την πράξη των συμπατριωτών του: "Απλά για την ενημέρωσή σας, βγάζουν μια φωτογραφία όχι επειδή τους αρέσει, αλλά επειδή δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο είναι κακώς ντυμένη όσον αφορά την κουλτούρα μας. 

Ο Piers έφερε τον Mohammed στην εκπομπή του για να εξηγήσει τι εννοούσε. Είπε ότι ελπίζει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια ευκαιρία για την Ivana, καθώς και για άλλους ξένους οπαδούς, να "μάθουν περισσότερα για την κουλτούρα του Κατάρ. Kανείς στο Κατάρ δεν θα ήταν τόσο αγενής ώστε να την αντιμετωπίσει ευθέως για τις ενδυματολογικές της επιλογές." Πρόσθεσε επίσης με θράσος ότι η Ivana θα μπορούσε να φορέσει ένα παραδοσιακό φόρεμα του Κατάρ, που ονομάζεται abayha, λέγοντας ότι θα της "πήγαινε πολύ".

Η Ivana είπε στον Piers ότι τα ρούχα της δεν είχαν καμία σχέση με προσβολή της κουλτούρας του Κατάρ και δήλωσε ότι οι ντόπιοι είχαν επιβεβαιώσει ότι μπορούσε να ντύνεται όπως ήθελε κατά τη διάρκεια του τουρνουά. "Σέβομαι κάθε χώρα", είπε και πρόσθεσε ότι είχε εξαιρετικά θετικές εμπειρίες με τις ντόπιες γυναίκες στο Κατάρ, που πόζαραν για selfies μαζί της παρότι φορούσαν τα χιτζάμπ τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Όπως και να έχει, η "περιπέτεια" της Ivana στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα συνεχιστεί, καθώς η Κροατία απέκλεισε την Ιαπωνία στα πέναλτι για να προκριθεί στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία την Παρασκευή. Μάλιστα, η πρώην Miss Κροατία είδε τους followers της στο Instagram να εκτοξεύονται στα 1,7 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια του τουρνουά. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος