Και ξαφνικά, μια ομάδα από το Τενεσί των ΗΠΑ απέκτησε ελληνικό ενδιαφέρον. Η Νάσβιλ που αγωνίζεται τα τελευταία 4 χρόνια στο πρωτάθλημα του MLS είναι η ομάδα της οποίας μετοχές αγόρασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Αυτή είναι η δεύτερη αγορά μετοχών στην οποία έχει προχωρήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού και μπορεί να αποτελέσει δείγμα του πώς σκοπεύει να κινηθεί μετά το τέλος της καριέρας του. Είχε προηγηθεί η επιχειρηματική κίνηση για την αγορά μετοχών της ομάδας baseball Milwaukee Brewers του Μιλγουόκι

Ιδιοκτήτες σαν να περνούν από κάστινγκ

Στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νάσβιλ μπήκε μαζί τους και ο Filip Forsberg, επαγγελματίας στο χόκεϊ επί πάγου, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε ενταχθεί και η ηθοποιός Reese Witherspoon. 

Τι δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

"Ο μπαμπάς μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό ήταν το πρώτο άθλημα το οποίο ερωτεύτηκα στην Ελλάδα. Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν εγώ και τα αδέρφια μου εξερευνήσαμε τη Νάσβιλ, ξέραμε ότι είναι μια ομάδα και μια πόλη με την οποία θέλαμε να εμπλακούμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος των 'αγοριών με τα χρυσά' και ανυπομονώ να έρθω σύντομα σε ένα παιχνίδι στο Γκέοντις Παρκ", ανέφερε μετά τις υπογραφές ο... επιχειρηματίας Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.