Ανείπωτη τραγωδία στον χώρο του παγκόσμιου στίβου, καθώς "έφυγε" από τη ζωή ο Καναδός επικοντιστής, Shawn Barber, σε ηλικία μόλις 29 ετών. Ο λόγος είναι "ιατρική επιπλοκή" σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η εταιρεία που τον εκπροσωπεί χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Shawn Barber είχε υπάρξει Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2015 στο Πεκίνο με άλμα στα 5,90, ενώ ήταν από τους αθλητές που είχαν περάσει τα έξι μέτρα το 2016.
Ο ατζέντης του, Paul Doyle, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες και να εξηγήσει τους λόγους θανάτου του 29χρονου αθλητή: "Είναι μια τρομερή απώλεια, ο Σον ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολύ καρδιά. Ήταν καλός άνθρωπος, γενναιόδωρος με τους άλλους. Το να πεθάνεις τόσο νέος είναι δύσκολο να το αποδεχτείς".
Το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αν και είχε φτάσει στον τελικό, ο Barber δεν πήρε μετάλλιο.
Από: TheToc.gr