Οι παίκτες της Αργεντινής θα αποφασίσουν μόνοι τους ποιοι θα παίξουν απέναντι στη Νιγηρία

Όταν δε σέβεσαι καθόλου τον προπονητή.

Μετά την τραγωδία της προηγούμενης εβδομάδας και την πικρή ήττα με 3-0 από την Κροατία, οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές φαίνεται να έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, αφήνοντας μάλλον εντελώς στην άκρη τον προπονητή Jorge Sampaoli.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Mootaz Chehade από την δημοφιλή στην Αργεντινή ιστοσελίδα Vavel, οι παίκτες τα έχουν "σπάσει" εντελώς με τον προπονητή και μάλιστα απαίτησαν από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας την απομάκρυνσή του από τον πάγκο πριν το τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως στον αποψινό "τελικό" με τη Νιγηρία, οι παίκτες της Albiceleste θα αποφασίσουν μόνοι τους για την στελέχωση της εντεκάδας, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την προπόνηση της ομάδας, όπου ο Javier Mascherano ουσιαστικά δίνει οδηγίες στον Sampaoli μπροστά στα μάτια όλων.

Ο ίδιος ο Mascherano βέβαια λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram για να δικαιολογήσει το τετ-α-τετ, την οποία πλαισίωσε με ένα μήνυμα ενότητας: "Θα ήθελα απλώς να πω ότι ο στόχος και η φανέλα που εκπροσωπούμε είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε είδος ερμηνείας που μπορεί να προκύψει. Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι για το σκοπό αυτό. Ελπίζουμε ότι δεν είμαστε μόνο οι 23 παίκτες ή τα 50 άτομα που απαρτίζουν την αντιπροσωπεία της Αργεντινής στη Ρωσία. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε και οι 44 εκατομμύρια Αργεντινοί μαζί για τον ίδιο σκοπό. #VamosArgentina".

Εν τω μεταξύ, ο Diego Maradona -που ο φακός έπιασε να κλαίει στις εξέδρες μετά το παιχνίδι με τους Κροάτες- ζήτησε να συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους πει δυο λογάκια.Το τι ακριβώς ισχύει και ποια είναι η κατάσταση στην εθνική Αργεντινής θα φανεί στο ματς με τη Νιγηρία στο χορτάρι του Saint Petersburg Stadium.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος