Στο Cleveland χαρίζουν φάρμακα στους οπαδούς επειδή ο LeBron μετακόμισε στο LA

Μία φαρμακοβιομηχανία αναλαμβάνει την παρηγοριά των fans.

Η σχέση του Cleveland με τον Lebron James θυμίζει ερωτικό δεσμό που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Τα είχαν, τα χάλασαν, τα ξαναβρήκαν μετά και συνήθως εκείνος που καταλήγει πληγωμένος από όλες αυτές τις διακυμάνσεις είναι το φανατικό κοινό των Cavaliers. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασιλιάς τους πληγώνει, μάλλον όμως μιλάμε για την τελευταία.

Όσο λοιπόν παιζόταν το ερωτικό δράμα ανάμεσα σε Cavs και The King, η  εταιρεία TUMS είχε μια φαεινή ιδέα. Πριν στην αποκαλύψουμε όμως, να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο σύμπτωμα που βιώνουν όλοι όσοι ταλαιπωρούνται από ερωτική απογοήτευση: εκείνη την τρομερή καούρα στο στομάχι που φουντώνει όλο και περισσότερο όταν νιώθεις ότι πλησιάζει η απόρριψη.

"Γεια σου Cleveland, η μεταγραφική περίοδος του NBA σου έχει καταστρέψει το στομάχι από την καούρα; Η ΤUMS νιώθει τον πόνο και θα χαρίσει δωρεάν αντιόξινες ταμπλέτες στον πρώτο εντός έδρας αγώνα, αν ο Lebron James αποφασίσει να πάει σε άλλη ομάδα. Η TUMS μπορεί να μην καταφέρει να τον πείσει να μείνει στην Πόλη μας, όμως τουλάχιστον μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν ανακούφιση στους οπαδούς που θα την χρειαστούν" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Στο Cleveland χαρίζουν φάρμακα στους οπαδούς επειδή ο LeBron μετακόμισε στο LA

Δυστυχώς όμως τόσο για την TUMS όσο και για τους οπαδούς του Cleveland, ο εφιάλτης τους έγινε πραγματικότητα: ο Lebron James από χτες και για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι κάτοικος LA με συμβόλαιο 154 εκ. δολαρίων.

Έτσι, η φαρμακοβιομηχανία θα αναγκαστεί να χαρίσει χιλιάδες αντιόξινες ταμπλέτες -καταφέρνοντας μάλλον το προωθητικό σκοπό που είχε στο μυαλό της- ενώ οι οπαδοί θα βιώνουν για άλλη μια φορά τη σκληρή απόρριψη του James στο στομάχι τους. Σκληρός και άκαρδος Βασιλιάς, αυτός ο Lebron.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος