Απόλυτος χαμός με την υποδοχή Φουρνιέ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού (video)

Ο Γάλλος σούπερ σταρ "τρελάθηκε" με τον τρόπο που τον καλωσόρισαν στο Ελ. Βενιζέλος οι φίλαθλοι της ομάδας.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 05 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον σούπερ σταρ του NBA, Εβάν Φουρνιέ, και αυτή είναι πιθανώς η μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν το χάος που επικράτησε κατά την υποδοχή του Γάλλου μπασκετμπολίστα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με τους φίλους του "Θρύλου" που είχαν μαζευτεί στο αεροδρόμιο να ζητωκραυγάζουν για την φαντασμαγορική άφιξη.

Τα πρώτα του λόγια, μετά την άφιξη

Ο Εβάν Φουρνιέ, ο Γάλλος σούπερ σταρ που τράβηξε τα βλέμματα όλης της Ευρώπης με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έζησε μία από τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". "Μία από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου", ήταν τα πρώτα του λόγια, και ποιος μπορεί να τον αδικήσει;

Το βράδυ της άφιξής του, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν... επίδειξη ελληνικής φιλοξενίας. Η ένταση και το πάθος ήταν αδιαμφισβήτητα. Αν και η ώρα ήταν περασμένα μεσάνυχτα, οι οπαδοί "πλημμύρισαν" το αεροδρόμιο, με συνθήματα και σημαίες, δείχνοντας στον Φουρνιέ τι σημαίνει να είσαι μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Ο ίδιος έδειχνε σαστισμένος από την υποδοχή. Σε πολλά στιγμιότυπα, δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του, κρατώντας το κεφάλι του με δυσπιστία για το θέαμα μπροστά του.

Εκείνος από την πλευρά του, ανταπέδωσε την αγάπη με ένα selfie video, όπου με τον ενθουσιασμό διάχυτο, δήλωσε: "Τι γίνεται παιδιά; Ευχαριστώ όσους ήρθαν στο αεροδρόμιο, μία από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού". Δεν ήταν μόνο τα λόγια του, αλλά και οι πράξεις του που μίλησαν δυνατά. Βγήκε από το αυτοκίνητο, ξανά στις αγκαλιές των οπαδών, πήρε ένα κασκόλ και βρέθηκε ανάμεσά τους, δίνοντας εικόνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων.

Παρόντες και οι Αγγελόπουλοι

Στην υποδοχή παρόντες ήταν και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους οπαδούς σε μια βραδιά που ήταν γεμάτη συγκινήσεις για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έκλεισε με άδοξο τρόπο την περσινή σεζόν, δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ να επιστρέψει στην κορυφή, επενδύοντας σε μεγάλα αστέρια, όπως ο Φουρνιέ.

Σήμερα, στις 17:00 το απόγευμα, στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου παίκτη του Ολυμπιακού. Το διήμερο αυτό δεν τελειώνει εδώ, καθώς την Παρασκευή το βράδυ, η ΚΑΕ θα αποσύρει τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, κλείνοντας έναν σπουδαίο κύκλο για τον σύλλογο.

Ο Φουρνιέ, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ήδη από το 2021, όταν είχε δηλώσει πως αν επέστρεφε ποτέ στην Ευρώπη, θα επέλεγε τους "ερυθρόλευκους". Σήμερα, δύο χρόνια μετά, ο ίδιος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Ουνιόν Βερολίνου και η Μαρί-Λουίζ Έτα γράφουν ιστορία:Πρώτη γυναίκα προπονήτρια στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Η Ουνιόν Βερολίνου γράφει ιστορία με τη Μαρί - Λουίζ Έτα στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, ενώ απαντά δυναμικά σε σεξιστικά σχόλια και αντιδράσεις.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Sugar Ray Robinson: Ο θρύλος που μετέτρεψε το μποξ σε τέχνη

Ο άνθρωπος που μπήκε στο ρινγκ σαν πυγμάχος και βγήκε ως μύθος, αλλάζοντας για πάντα τους κανόνες του παιχνιδιού.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Έφυγε από τη ζωή ο Μιρτσέα Λουτσέσκου-12 μέρες μετά την τελευταία του παρουσία σε πάγκο με τη Ρουμανία

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έφυγε από τη ζωή στα 80, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία καριέρα με τίτλους, επιρροή και βαθύ αποτύπωμα στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Το μυθικό γκολ του Ανδρέα Γιαννιώτη στην Τουρκία-Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης σημείωσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της χρονιάς, σκοράροντας με βολέ από το τέρμα του στο ματς της Κασίμπασα, σε φάση που έγινε ήδη viral.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Ταξίδι στο Dumfries: Εκεί που η Queen of South είναι βασίλισσα

Ένα φοιτητικό road-trip στο Dumfries, έφερε ένα συντάκτη στα πόδια της μεγάλης βασίλισσας του Νότου. Της Queen of the South FC.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και γι΄αυτό ρωτήστε τη Σουήδια

Η Σουηδία προκρίθηκε στο Μουντιάλ 2026 χωρίς νίκη στα προκριματικά, μέσω Nations League. Δίκαιο ή "παραθυράκι"; Η ανάλυση της πιο αμφιλεγόμενης πρόκρισης.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης