Ryusei Imai, η 9χρονη μετεμψύχωση του Bruce Lee

Ο μικρός καρατέκα από την Ιαπωνία ετοιμάζεται να κατακτήσει το Χόλιγουντ.

Πολύ ψηλά στα trends των social media βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό τα videos ενός εννιάχρονου αγοριού που μιμείται τον Bruce Lee. Ο Ryusei Imai από την Ιαπωνία έχει όλα τα φόντα για να γίνει ο νέος βασιλιάς των πολεμικών τεχνών. Απίστευτα έως τρομακτικά γυμνασμένο για την ηλικία του, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει κλείσει καν 10 χρόνια ζωής, αυτό το μικρό αγόρι από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχει αφήσει το διαδίκτυο με το στόμα ανοικτό με τα κατορθώματά του. Πρωτόγνωρες μαχητικές ικανότητες και υπεράνθρωπη ευλυγισία είναι οι μόνο δύο από τις βασικές του δυνάμεις.

Αστραπιαία λακτίσματα, απόλυτη εξοικείωση με τα nunchakus, ακροβατικά και άλλα πολλά συγκροτούν ένα ρεπερτόριο ατέλειωτων κινήσεων που αν δεν συμβεί κάτι πολύ παράξενο στο άμεσο μέλλον τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο Χόλιγουντ ίσως πριν κλείσει καν τα δεκαοχτώ. Μήπως ο μικρός Ryusei είναι ο επόμενος action hero των φανταχτερών blockbusters;

Ο πατέρας και προπονητής του δηλώνει ότι ο γιος του παρακολουθούσε ταινίες του Bruce Lee ήδη από νηπιακή ηλικία. Σιγά σιγά άργησε να μιμείται τις κινήσεις (ταχύτητα, αρμονία κινήσεων, ισορροπία και πειθαρχία) του θρύλου των πολεμικών τεχνών, έτσι ώστε σήμερα να θυμίζει έναν νεαρό κλώνο του. Κάπως έτσι εντυπωσίασε και το κοινό του δικτύου NBC.

Η ομοιότητά του είναι πραγματικά εκπληκτική. Μάλιστα με 43 χιλ. subscribers να τον ακολουθούν το YouTυbe, οι σειρήνες της κινηματογραφικής βιομηχανίας έχουν ήδη βαρέσει για χάρη του. Άλλωστε, πόσο συχνά βλέπει κανείς ένα εννιάχρονο παιδί να μπορεί να κάνει push-ups με δύο δάχτυλα λες και είναι ο Jean-Claude Van Damme;

Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα θέλουν να έχει ήδη κλείσει την πρώτη του συνεργασία με έναν άλλο θρύλο των martial arts, τον Jackie Chan.  Η 9χρονη μετεμψύχωση, λοιπόν, του Bruce Lee δείχνει να κινείται στα χνάρια ενός άλλου παιδιού θαύματος που ετοιμάζεται να κατακτήσει το Χόλιγουντ, του κάποτε πιο γυμνασμένου ανήλικου του πλανήτη, Richard Sandrak.

Ryusei Imai, η 9χρονη μετεμψύχωση του Bruce Lee

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, όπως δηλώνουν οι καθηγητές του δείχνει την ίδια προσήλωση στα μαθήματά του όπως και στην προπόνηση. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα παιδιά που έμπλεξαν με τη βιομηχανία του θεάματος δεν είχαν καλή εξέλιξη στην καριέρα και τη ζωή τους. Ίσως, όμως, η πειθαρχία είναι εκείνη που θα προστατεύσει τον μικρό Ryusei. 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος