Ο έρωτας του Daniel Craig με τη Rachel Weisz ήταν το κάτι άλλο

Έρωτας με την πρώτη ματιά, στη δεύτερη νεότητα της ζωής τους.

Γράφει: Esquire Editors 18 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί στον κινηματογράφο να έχει τον αέρα του γυναικά και του καρδιοκατακτητή, ωστόσο στην πραγματικότητα ο Daniel Craig, είναι πιστός στη γυναίκα του, Rachel Weisz, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και δέκα χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη.

Ε, ναι ο Daniel είναι αρκετά έξυπνος για να μην μπερδεύει την επιτυχία με την ευτυχία. Αρκετά προσγειωμένος για να ξέρει ότι βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από το αρσενικό αρχέτυπο του James Bond που ενσαρκώνει και φαντασιώνονται οι γυναίκες.

Ο Daniel Craig παντρεύτηκε το 2011, την επίσης διάσημη ηθοποιό, Rachel Weisz, γνωστή από το ριμέικ της ταινίας "Η Μούμια", αλλά και από την πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου "The Favourite".

Ήταν ένας έρωτας που ήρθε στη δεύτερη νεότητα της ζωής τους, μια που εκείνος ήταν 42 και εκείνη 40. Αλλά προφανώς ήρθε για να μείνει.


O Daniel Craig και η Rachel Weisz ήταν φίλοι εδώ και δεκαετίες

Παρόλο που ο γάμος τους υπήρξε έκπληξη για πολλούς, η Rachel είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της το 2012 ότι γνωρίζονταν χρόνια.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε σε ένα κινηματογραφικό πλατό

Το 2010, το θρίλερ Dream House ήταν η αφορμή για αυτόν τον έρωτα . Οι δυo τους υποδύονταν τότε ένα παντρεμένο ζευγάρι και τα tabloids αμέσως διέκριναν την χημεία που υπήρξε μεταξύ τους. Το ίδιο κιόλας μήνα η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν τα πάντα. Τον ίδιο μήνα η Weisz χώρισε τον επί εννιά χρόνια σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης