Ο Keanu Reeves παίρνει το όπλο του στο trailer του John Wick 4

O σιωπηλός δολοφόνος γυρνά τον κόσμο με το χαρακτηριστικό του βλέμμα κυνηγώντας τους "The High Table" στο πρώτο trailer του John Wick 4.

Η αναμονή έλαβε τέλος. Τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο ρόλο που λατρεύτηκε περισσότερο, ο Keanu Reeves επιστρέφει στο John Wick 4 και τα βάζει με μια ομάδα εγκληματιών σε όλον τον κόσμο. Ο σιωπηλός δολοφόνος που φαινομενικά δεν αστοχεί ποτέ, κυνηγάει μια ομάδα που ονομάζεται "The High Table". Λίγα είναι γνωστά για την πλοκή που θα ακολουθήσει, αλλά το τέταρτο μέρος της σειράς θα λάβει χώρα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, την Οσάκα και το Βερολίνο. 

Ο Keanu Reeves, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Wick τα τελευταία εννέα χρόνια, θα αναμετρηθεί επίσης με δύο από τους ήρωες των ταινιών δράσης του, τον Donnie Yen του Ip Man και τον Hiroyuki Sanada του Mortal Kombat.

> Διάβασε ακόμη: Οι πιο ζόρικοι ρόλοι του Keanu Reeves

Στο πρώτο ατμοσφαιρικό trailer για το John Wick: Chapter 4 του σκηνοθέτη Chad Stahelski, ο νέος χαρακτήρας του Bill Skarsgård, ο Marquis, προειδοποιεί ότι "μια νέα μέρα ανατέλλει". Ο John Wick έχει εκατοντάδες νέους αντιπάλους που έχουν βάλει στόχο την αμοιβή για το κεφάλι του. "Θα χρειαστώ ένα όπλο", λέει ο Keanu στον Laurence Fishburne, που επιστρέφει ως βασιλιάς του Bowery. Ο Ian McShane και ο Lance Reddick θα επαναλάβουν επίσης τους ρόλους τους μαζί με τους νεοφερμένους Shamier Anderson και την τραγουδίστρια Rina Sawayama.

"Απλά διασκέδασε εκεί έξω", λέει ο διευθυντής του ξενοδοχείου Continental Winston στον John Wick στο εκρηκτικό τρέιλερ, στο οποίο ο σταρ της δράσης πυροβολεί έξω από ένα κομψό αυτοκίνητο με ανατιναγμένη την πόρτα. 

O Stahelski δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον ήρωα του

"Ο Τζον μπορεί να επιβιώσει από όλες αυτές τις μαλακίες, αλλά στο τέλος δεν υπάρχει happy end. Δεν έχει πουθενά να πάει", δήλωσε ο Stahelski στο The Hollywood Reporter. "Την έχει γαμήσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Είναι απλά θέμα χρόνου". Το John Wick: Chapter 4 έρχεται στις 24 Μαρτίου 2023.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης