Σε άλλα νέα, ο Quentin Tarantino ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά

Τρία χρόνια μετά το Once Upon A Time In Hollywood, o Quentin Tarantino μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει. Τηλεοπτικά.

Ο Quentin Tarantino αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στην τηλεόραση, επιδιώκοντας να γυρίσει μια σειρά οκτώ επεισοδίων μέσα στο 2023. Ο σκηνοθέτης μοιράστηκε τα νέα για το πρότζεκτ το βράδυ της Τετάρτης, ενώ προωθούσε το νέο του βιβλίο, "Cinema Speculation", σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη που διοργάνωσε ο Elvis Mitchell.

Ο σκηνοθέτης δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή ή την παραγωγή γύρω από το έργο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε εντάξει με αυτό. Ο Tarantino έχει ξανακάνει τηλεόραση, σκηνοθετώντας δύο επεισόδια του "CSI: Crime Scene Investigation" το 2005. Έκτοτε έχει φλερτάρει με το ενδεχόμενο να τολμήσει να επιστρέψει, καθώς τον Φεβρουάριο βρισκόταν σε συζητήσεις για να αναλάβει την αναβίωση του Justified του FX.

Tarantino, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

Στο μεταξύ, ο Tarantino ήταν απολαυστικός στη συζήτηση και αναφέρθηκε και σε άλλα πρότζεκτ που είχε κυκλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης δήλωσε ότι έγραψε ένα θεατρικό έργο προτού ολοκληρωθεί το "Once Upon a Time in Hollywood". Πρόσθεσε επίσης ότι τον πλησίασαν για να κάνει ένα νέο σενάριο για το reboot του "Shaft" του Samuel L. Jackson το 2000, αλλά απέρριψε την πρόταση.

Στην ερώτηση για το ποιο κόμικ θα διασκεύαζε αν του δινόταν η επιλογή, ο Tarantino ανέφερε ότι θα τον ενδιέφερε να μεταφέρει στην οθόνη το Sgt. Fury and His Howling Commandos της Marvel. Το Sgt. Fury ακολουθεί τον Nick Fury, τον οποίο υποδύεται ο Samuel L. Jackson στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, και τις περιπέτειες της ομώνυμης μονάδας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εμφανίστηκε το 2011 στην ταινία "Captain America: The First Avenger".

Το αν ο Tarantino θα προχωρήσει με την τηλεοπτική σειρά παραμένει κάπως αβέβαιο. Τα τελευταία χρόνια, ο σκηνοθέτης είχε ενδιαφερθεί επίσης για την παραγωγή και πιθανώς τη σκηνοθεσία μιας ταινίας του Star Trek, αφού έκανε μια πρόταση στον J.J. Abrams, αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος