Και τελικά, ποια τατουάζ ελκύουν τις γυναίκες;

Υπάρχουν τατουάζ - ταμπού για τις γυναίκες; Κι αν ναι, ποια είναι αυτα;

Γράφει: Γιάννης Σπανός 16 Δεκεμβρίου 2023

Η συζήτηση αυτή έχει γίνει χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν τατουάζ που "ελκύουν" τις γυναίκες και αν ναι ποια είναι αυτά; Στην πραγματικότητα η κουβέντα αυτή είναι 100% υποκειμενική, ωστόσο υπάρχουν μερικές συνισταμένες. Πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε για το ποιες περιοχές και ποια σχήματα θεωρούν τέλεια οι γυναίκες, να αναφέρουμε ότι για το κορμί μας είμαστε υπεύθυνοι εμείς και μόνο εμείς.

Αν έχουν να αποφασίσουν για το ποια είναι η ιδανική περιοχή για να αναδειχθεί κάποιο μελάνι, η καλύτερη είναι ο πήχης και ακολουθούν τα "μανίκια" στο στυλ του Γιώργου Πρίντεζη. Ακολουθεί το στήθος, αλλά όχι η κοιλιά, καθώς όπως αναφέρει το μεξικανικό Esquire, οι γυναίκες προτιμούν το πάνω μέρος του σώματος. Επίσης προτιμούν τους αστραγάλους και τα πόδια.

Σχέδια που προτιμούν

Ομοίως, τα μοτίβα που τις διεγείρουν περισσότερο στο δέρμα είναι απλά. Οι περισσότερες αναζητούν τα μινινιμαλιστικά, καθώς τα θεωρούν απλά και ταυτόχρονα σέξι. Από την άλλη πλευρά, όταν βλέπουν μια ξένη γλώσσα γραμμένη στο σώμα μας, τους αρέσει, αλλά μόνο εφόσον μιλάμε τη γλώσσα (επομένως το να κάνουμε τατουάζ με μια φράση στα ιαπωνικά δεν έχει το παραμικρό νόημα).

Τατουάζ προς αποφυγή; Το αφιέρωμα καρδιάς σε μια μητέρα, η χιλιοζωγραφισμένη άγκυρα ή η pin-up κούκλα που δεν είμαστε σίγουροι αν ήταν ποτέ στη μόδα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Βρήκαμε το μυστικό της γοητείας του Cillian Murphy

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκπροσωπεί τον οίκο Versace.

Γραφει Νικη Κοντομηνα