Οι 50 καλύτεροι ηθοποιοί όλων των εποχών

Το δημοψήφισμα του έγκριτου περιοδικού Empire επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις αλλά και παραλείψεις σπουδαίων ερμηνευτών της μεγάλης οθόνης.

Γράφει: Esquire Editors 21 Δεκεμβρίου 2022

Σε ένα μεγάλο δημοψήφισμα προχώρησε το έγκριτο περιοδικό Empire, το οποίο ζήτησε από τους πολυάριθμους αναγνώστες του να επιλέξει τους 50 καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών.

Το αποτέλεσμα κρίνεται συμπαθητικό, αν και με οφθαλμοφανείς παραλείψεις όπως εκείνη του Dustin Hoffman και της Jane Fonda για παράδειγμα, ενώ αναπόφευκτα η λίστα απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Δυστυχώς, όμως, το περιοδικό δε δημοσίευσε την 50άδα με βάση τις ψήφους που έλαβε ο κάθε σταρ, αλλά σε τυχαία σειρά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτή η κατάσταση κι αν θα ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά ας είναι...

Η πρώτη 10αδα

  1. Denzel Washington
  2. Tom Hanks
  3. Marilyn Monroe
  4. Robert De Niro
  5. Bette Davis
  6. Natalie Portman
  7. Gene Hackman
  8. Heath Ledger
  9. Katharine Hepburn
  10. Τom Cruise 

Η συνέχεια στο Athinorama.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.