O John Wick σε 60 δευτερόλεπτα

Αν δεν έχεις προλάβει ακόμα να δεις την τριλογία John Wick, o Keanu Reeves σου δίνει τη λύση μια εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία της τέταρτης ταινίας του franchise στις αίθουσες.

Το λανσάρισμα της τέταρτης ταινίας John Wick έγινε αν μη τι άλλο με τρόπο εντυπωσιακό. Η σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον υπέροχο Keanu Reeves έκανε την είσοδό της πριν από μερικές εβδομάδες στο Netflix για να γράψει ιστορία καθώς έγινε η πρώτη τριλογία που μπαίνει στις θέσεις 1-2-3 των δημοφιλέστερων ταινιών της πλατφόρμας παγκοσμίως. 

Η πρεμιέρα πλησιάζει

Το John Wick: Chapter 4 κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου και ο Keanu Reeves είχε μια έκπληξη για όλους τους fans (ή και όχι) καθώς μοιράστηκε μαζί τους ένα βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων με όλα όσα έχουμε δει στις πρώτες τρεις ταινίες.

Ο Reeves συνοψίζει το σύμπαν του John Wick σε περίπτωση που οι φίλοι της ταινίας χρειάζονται μία μίνι επανάληψη πριν από το John Wick: Chapter 4, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada και άλλοι. Στο κλιπ των 60 δευτερολέπτων, που σημοσίευσε η σελίδα της ταινίας στο Twitter, ο Reeves εξηγεί τα γεγονότα.

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.