Το sequel του ‘Μονομάχου’ θα έχει και Pedro Pascal και Paul Mescal

Ο ενθουσιασμός είναι 'μικρή' λέξη για να περιγράψουμε τα συναισθήματά μας για τον 'Μονομάχο 2'.

Ναι είναι αλήθεια, ο 'Μονομάχος' θα 'ξαναζωντανέψει' στη μεγάλη οθόνη έπειτα από 23 χρόνια (και παραπάνω). Για την ακρίβεια δε θα επιστρέψει ο ίδιος, αφού αν θυμάσαι στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο Μάξιμος περπατάει σε ένα λιβάδι, κοιτώντας στο βάθος τη νεκρή γυναίκα του. Μετά από μία μάχη με έναν από τους πιο μισητούς -και νεκρούς- κακούς ever, τον Κόμμοδο, κατάφερε να σώσει τη Ρώμη, χαρίζοντας μας όμως ένα γλυκόπικρο τέλος που πόνεσε πιο πολύ και από αυτό του Game of Thrones.

Σε αυτό το πολυαναμενόμενο sequel δε θα έχουμε, επομένως, ούτε Russell Crowe, ούτε Joaquin Phoenix ως πρωταγωνιστές όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Pedro Pascal και ο Paul Mescal έχουν ήδη υπογράψει για να βρίσκονται στη συνέχεια του έπους. Παράλληλα, ο υπερταλαντούχος σκηνοθέτης - παλιός γνώριμος του 'Μονομάχου'- Riddley Scott, θα σκηνοθετήσει και αυτή την ταινία, ενώ το γεμάτος αστέρες cast αναμένεται να περιλαμβάνει Denzel Washington και Barry Keoghan.

Η πλοκή

Ο Mescal, λοιπον, φαίνεται πως θα υποδυθεί τον Lucius, γιο της Lucilla, παλιού έρωτα του Μάξιμου και ανιψιό του αυτοκράτορα Κόμμοδου, καθώς αυτός διαδέχεται τον θρόνο. Αυτό σίγουρα έχει μία λογική, αλλά δεν είναι η μόνη ιδέα για τον 'Μονομάχο 2' που έχει κυκλοφορήσει. Στην πραγματικότητα, ένα sequel του 'Μονομάχου' ήταν μια από εκείνες τις πολυπόθητες ιδέες που αναδύονται κάθε τόσο, όμως δε γίνονται ποτέ πραγματικότητα.

Παρεμπιπτόντως, το σενάριο του Nick Cave που είχε διαρρεύσει για τον 'Μονομάχο 2' ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Συνέχιζε στα Ηλύσια Πεδία από εκεί που τελείωσε η πρώτη ταινία, αλλά αντί να περιπλανιέται στα χωράφια, συναντούσαμε τον Μάξιμο με το πρόσωπο κάτω στη λάσπη, με κάποιους να κλέβουν τον εξοπλισμό του. Οι θεοί του ανέθεταν να εντοπίσει τον αποστάτη θεό Ήφαιστο και έτσι ξυπνούσε στο σώμα ενός άλλου Ρωμαίου πολλά χρόνια μετά το θάνατό του. Καταραμένος να ζει για πάντα, θα πολεμούσε σε όλες τις μάχες - ορόσημα της ανθρώπινης ιστορίας και θα κατέληγε να εργάζεται στο Πεντάγωνο στη σημερινή Αμερική. Ναι, καλά διάβασες.

Ευτυχώς για τον Μάξιμο, το συγκεκριμένο σενάριο είχε απορριφθεί. Όσο για τον 'Μονομάχο 2', το σίγουρο είναι πως έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει και να είναι αντάξιο του πρώτου. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τη μορφή που θα πάρει στα χέρια των, πολλά υποσχόμενων, συντελεστών του. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος