Τι κι αν δηλώνει ότι με την Katy Perry δεν έχουν αρκετό χρόνο για να κάνουν σεξ; Ο Orlando Bloom, πρόλαβε μια χαρά να φωτογραφηθεί στο Λος Άντζελες για τη νέα καμπάνια γυαλιών ηλίου και οράσεως της Bossπαρότι την ίδια στιγμή πρωταγωνιστεί στη σειρά Carnival Row του ΗΒΟ. Και πολύ καλά έκανε, όχι μόνο γιατί του πηγαίνουν, αλλά και γιατί δίνει σε εμάς τη στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή.

Με το ξεχωριστό και αρκετά προχωρημένο του στυλ, που το εξέλιξε βήμα βήμα από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τους Πειρατές της Καραϊβικής, η γερμανική εταιρεία δεν θα μπορούσε να βρει πιο κατάλληλο πρόσωπο για τα γυαλιά που παράγονται και διανέμονται από το Safilo Grοup.

Αναπόσπαστο κομμάτι του προσωπικού του στυλ

"Για μένα, τα γυαλιά είναι πάντα βασικό στοιχείο κάθε εμφάνισης", θα πει. "Τα γυαλιά που φοράς εκφράζουν και το ύφος του στυλ σου αλλά και το πώς νιώθεις. Μπορούν να αποδώσουν κάτι έντονο ή κάτι χαλαρό. Τα γυαλιά Boss συνδυάζουν τέλεια την άνεση και την κομψότητα, αλλά και τη λειτουργικότητα, κάτι που προσωπικά εκτιμώ ιδιαιτέρως"

Be your own Boss

Η φωτογράφιση της καμπάνιας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, έγινε από τον Cliff Watts. Μότο της η φράση "Καθένας έχει να πει την δική του ιστορία - #YourStyleYourStory". Αποτυπώνει τόσο τη φιλοσοφία "my own Boss" όσο και τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την αυθεντικότητα του άνδρα Boss.

Τα γυαλιά ηλίου

Στη συλλογή των γυαλιών ηλίου περιλαμβάνονται ζευγάρια με σύγχρονο pilot σχήμα, σε κομψούς συνδυασμούς μετάλλου και ασετάτ, με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες. Επίσης, μοντέλα με μοντέρνο σκελετό σε στρογγυλεμένη και ελαφριά φόρμα από μέταλλο, με διπλή γέφυρα και κομψές μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό τους μέρος.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους πιο hot συνδυασμούς της χρονιάς. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουμε αυτόν του ματ μπλε και μαυρισμένου ασημί σκελετού με τους μπλε φακούς, του ματ χρυσού και μαύρου σκελετού με τους σκούρους γκρι φακούς, του καφέ κοκάλινου και μαυρισμένου ασημί σκελετού με τους καφέ φακούς και του γκρι και μαύρου σκελετού με τους χρυσούς φακούς-καθρέπτη. 

Τα γυαλιά οράσεως

Τη συλλογή έρχονται να συμπληρώσουν δύο νέα μοντέλα γυαλιών οράσεως. Ο σκελετός τους, με στρογγυλεμένη και τετραγωνισμένη σύγχρονη γραμμή, είναι κατασκευασμένος από έναν ιδανικό συνδυασμό μετάλλου και ασετάτ.

Οι ξεχωριστές τους λεπτομέρειες τους δίνουν διακριτικό στυλ, ενώ οι λεπτοί, μεταλλικοί τους βραχίονες με τα προσαρμοζόμενα πλαστικά ακροβραχιόνια προσφέρουν επιπλέον άνεση.

Η χρωματική παλέτα των δύο μοντέλων περιλαμβάνει μία σειρά πολλών συνδυασμών για να βρεις χωρίς αμφιβολία αυτόν που θα ταιριάξει απόλυτα στα χαρακτηριστικά σου.

Αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, θα σε συμβουλεύαμε να προτιμήσεις έναν σκούρο σκελετό, π.χ. σε μαύρο και σκούρο μαυρισμένο ασημί, που θα δημιουργήσει αντίθεση. Αν είσαι πιο μελαψός, ένα ζευγάρι σε καφέ κοκάλινες αποχρώσεις θα γλυκάνει το πρόσωπό σου.