O στιλάτος διάδοχος των Aviators

Τα σε στυλ 70s γυαλιά ηλίου του brand Warby Parker είναι αυτό που θέλουμε για το καλοκαίρι του 2021.

Το αμερικανικό brand οπτικών ειδών Warby Parker ιδρύθηκε πριν από 11 μόλις χρόνια, κι όμως έχει προλάβει ήδη να κυκλοφορήσει ένα τουλάχιστον εικονικό μοντέλο αντρικών γυαλιών ηλίου, το Hatcher, που προσφέρει τόσα-όσα vintage vibes χρειαζόμαστε για να δώσουμε έναν 70s αέρα στην κατά τ' άλλα μοντέρνα μας εμφάνιση. Τώρα, θα μας πείτε, αυτό είναι καλό; Και θα έχετε τα δίκια σας. Κι αυτό γιατί το απολαυστικά υπερβολικό αντρικό στυλ της δεκαετίας του 1970 έχει συνδεθεί με πουκάμισα ξεκούμπωτα σχεδόν ως τον αφαλό, χρυσά μενταγιόν κρυμμένα σε δασύτριχα στέρνα και παντελόνια-καμπάνες. Κι όμως. Εκείνη την εποχή κυκλοφόρησαν κάποια πολύ ωραία Aviators που φοριούνται άνετα και εν έτη 2021. Αλλά ας δούμε τι κάνει ξεχωριστό το μοντέλο Hatcher.

O στιλάτος διάδοχος των AviatorsTimothy Mulcare

Ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο

Όλοι πιστεύουν ότι τα τύπου Wayfarer είναι τα γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν σε όλους, ανεξαρτήτως του αν η μουράκλα τους είναι φαρδιά ή στενή και το πηγούνι τους ανύπαρκτο ή θεληματικό. Παρόλα αυτά, δεν είναι τα μόνα. Τα Aviators κολακεύουν επίσης (σχεδόν) όλα τα πρόσωπα, ειδικά αν ο σκελετός τους είναι πιο τετραγωνισμένος σε σχέση με τον παραδοσιακό που είναι δακρυόσχημος.

WARBY PARKER SUNGLASSESTimothy Mulcare

> Διάβασε ακόμα: Τα 5 πιο βασικά στυλ γυαλιών ηλίου

Είναι cool, πολύ cool

Σκέψου τι γυαλιά ηλίου θα φορούσε ο Robert Redford για να τα σετάρει με το μουτόν του και ο Peter Fonda για να κόψει τις βόλτες του στο L.A. Θα ήταν σίγουρα έντονα για να τους δώσουν στυλ αλλά όχι υπερβολικά για να μην το επισκιάσουν. Κοινώς, σαν τα νέα Aviators της Warby Parker που σου δίνουν ρετρό αέρα χωρίς να σε κάνουν να δείχνεις μασκαρεμένος.

WARBY PARKER SUNGLASSESTimothy Mulcare

> Διάβασε ακόμα: Το καλοκαίρι μέσα από τους πολωτικούς φακούς

Είναι εξαιρετικά προσιτό

Στο επίσημο site της εταιρείας, όπως διαβάζουμε στο αμερικανικό Esquire, κοστίζει 95 δολάρια και η τιμή του ανεβαίνει ανάλογα με τα κρύσταλλα που θα επιλέξεις. Επίσης, σε συμφέρει να το προτιμήσεις από το να πάρεις ένα μεταχειρισμένο vintage ζευγάρι στο ίδιο στυλ που μπορεί όχι μόνο να είναι πιο ακριβό αλλά και σε κακή κατάσταση.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.