Βρήκαμε τα τέλεια -και κυρίως προσιτά- sneakers του Pedro Pascal

Ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε με τα sneakers που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 18 Δεκεμβρίου 2023

Το concept είναι afterparty της αγαπημένης αμερικανικής εκπομπής Saturday Night Live. Εκεί πάνε κατά καιρούς, φυσικά, celebrities παγκόσμιας κλάσης, μεταξύ των οποίων και ο Bad Bunny, ο τραγουδιστής και σύντροφος της Kendall Jenner. Τι φοράς; Αν είσαι ο Pedro Pascal, τα πιο κάζουαλ και άνετα sneakers σου.

Ο ηθοποιός έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι είναι ένα είδωλο του street style. Το στυλ του είναι προσιτό και αβίαστα cool. Είτε φοράει ένα αυστηρό σακάκι, είτε ένα vintage μπλουζάκι, ξέρει πως να κρατά το vibe χαλαρό- αλλά ποτέ σε υπερβολικό βαθμό. Και αφού εμφανίστηκε ως καλεσμένος-έκπληξη στο Saturday Night Live τον περασμένο Οκτώβριο, πήγε στο afterparty του cast με κάτι που ελάχιστοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν με τόσο εντυπωσιακό τρόπο: dad shoes.

Βρήκαμε τα τέλεια -και κυρίως προσιτά- sneakers του Pedro PascalGotham/GC Images

Σε συνδυασμό με ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν bomber, ένα πουλόβερ και τζιν, τα New Balance 237 του Pedro Pascal δημιουργούν μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση. Αποπνέουν άνεση, αλλά ταυτόχρονα έχουν και μια σπορ, ρετρό γοητεία.

Pedro PascalGotham/GC Images

Τα 237 κυκλοφορούν σε τόσες πολλές παραλλαγές, που μπορούν να συμπληρώσουν κάθε look, από τα πιο μινιμαλιστικά μέχρι τα πιο τολμηρά και έντονα. Και το κυριότερο; Θα τα βρεις σε πολύ προσιτή τιμή που δε θα σε βγάλει εκτός budget. Γιατί ο Pedro Pascal ξέρει.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.