Τα cool & classic γυαλιά ηλίου των Leonardo DiCaprio και Brad Pitt

Κρατάμε αυτό: Κοκάλινος σκελετός, τετράγωνο σχήμα.

Κάθε black tie εμφάνιση στις Κάννες που σέβεται τον εαυτό της δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει, εκτός από σμόκιν και το απαραίτητο αξεσουάρ για έναν ηλιόλουστο προορισμό σαν την Κρουαζέτ: γυαλιά ηλίου. Σαν κι αυτά που επέλεξαν ο Brad Pitt και ο Leonardo DiCaprio στην πρόσφατη πρεμιέρα του Once Upon a Time in Hollywood, της νέας ταινίας του Quentin Tarantino, όπου συμπρωταγωνιστούν.

Οι δύο αστέρες επέλεξαν ακριβώς το ίδιο black tie look -μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν, μαύρα λουστρίνι δετά παπούτσια- και το ίδιο hairstyling -το κομψό slicked back, που θέλει τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω-, έκρυψαν όμως τα μάτια τους πίσω από διαφορετικό στυλ γυαλιών ηλίου με πολλές ωστόσο ομοιότητες. Τα κοινά χαρακτηριστικά τους πέντε: Το μαύρο χρώμα, ο κοκάλινος σκελετός, το τετράγωνο σχήμα, το brand -και τα δύο φέρουν την υπογραφή του Garrett Leight- και η κλασική, μίνιμαλ αισθητική. 

Όσον αφορά τις διαφορές τώρα, ο Pitt επέλεξε τα Calabar Sunglasses, μία μοντέρνα εκδοχή του διαχρονικού wayfarer, με το σχήμα των φακών να είναι πιο τετραγωνισμένο και την άνω πλευρά λιγότερο επίπεδη.

Τα cool & classic γυαλιά ηλίου των Leonardo DiCaprio και Brad Pitt

Με τη σειρά του, ο DiCaprio προτίμησε τα Men's Beach Square Sunglasses, ένα πιο λεπτεπίλεπτο σχέδιο, επίσης τετράγωνο, αλλά με σαφώς πιο στρογγυλεμένο αποτέλεσμα.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ

Άριστα 10 και στους δύο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.