
Τα γυαλιά ηλίου του Daniel Craig στο Bond 25
Κλασικά, μίνιμαλ, κομψά. Όπως ακριβώς και το στυλ του 007.
Οι ενδυματολογικές επιλογές του James Bond ανέκαθεν πατούσαν πάνω στην έννοια της διαχρονικότητας. Η τόλμη και το ριψοκίνδυνο του χαρακτήρα του εξαντλούνταν πάντα σε όλες τις άλλες πτυχές της ζωής και της δράσης του, εκτός από εκείνη που αφορούσε το προσωπικό του στυλ. Η γκαρνταρόμπα του 007 άλλωστε είναι η επιτομή του κλασικού sharp look με γκρι, μπλε κοστούμια, λευκά πουκάμισα, μαύρα σμόκιν και δερμάτινα δετά υποδήματα να πρωταγωνιστούν.
Η εμμονή του Βρετανού μυστικού πράκτορα με τις κλασικές αξίες είναι εμφανής και στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του, στο Bond 25 του Cary Fukunaga, όπου ο Daniel Craig τον ενδύεται για τέταρτη και τελευταία φορά.
Με μία πρώτη ματιά στις επίσημες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του φιλμ, τις εντυπώσεις κλέβει το γκρι κοστούμι του και ο σοφιστικέ τρόπος με τον οποίο το έχει συνδυάσει.

Με μία δεύτερη ματιά, η κλασική, μίνιμαλ και κομψή επιλογή των γυαλιών ηλίου του είναι εκείνη που αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα του συνόλου του.
Πρόκειται για το ζευγάρι "Joe" του brand Barton Perreira. Ένα total black κομμάτι με τετράγωνο σχήμα φακών και ματ φινίρισμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Για τη νέα συλλογή της Diesel είμαστε όλοι ένοχοι, και μας αρέσει
Αν το να έχεις στυλ και να το υποστηρίζεις μέχρι τελείας είναι έγκλημα, τότε... Guilty as charged!
THE BOSTONIANS FW’25: Ανακαλώντας το στυλ των 90s & 00s, με μια νέα, σύγχρονη ματιά
Η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025 της The Bostonians αντλεί έμπνευση από τα ’90s και ’00s, με ποιοτικά υφάσματα, καθαρές γραμμές και διαχρονικό στιλ για κάθε στιγμή της ημέρας.
Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham, το νέο 'πρόσωπο' της πολυτέλειας
Η συλλογή Ultrafine Cashmere της Falconeri καταδεικνύει ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δε "φωνάζουν". Και όταν καταφέρεις να τα εντοπίσεις, δεν τα αποχωρίζεσαι.
Η TAG Heuer ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο ψηφιακής avant-garde ωρολογοποιίας
Η TAG Heuer παρουσιάζει την πέμπτη γενιά του Connected, του πιο προηγμένου συνδεδεμένου ρολογιού που έχει δημιουργήσει ποτέ.
Είναι εθιστικά τα τατουάζ; 6 tattoo artists απαντούν σε 10 καυτές απορίες μας
Λίγο πριν από την 9η Athens Tattoo Expo, οι πλέον δημοφιλείς Last Hope, Macabre, Panos Ntolas, Pande-lee, Proki και Sloan_Purple αναλαμβάνουν να δώσουν εξήγηση σε πράγματα που σπάνια μπαίνουμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε για την τέχνη του τατουάζ.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΣτη Dirty Laundry βρήκαμε τα μόνα ρούχα που χρειάζεσαι για τη νέα σεζόν
Η νέα, εκπληκτική συλλογή της DIRTY LAUNDRY FW25 βαδίζει στην εποχή του Cool Luxury, αποδεικνύοντας πως η πολυτέλεια μπορεί, και είναι αλληλένδετη με την άνεση.