Το αψεγάδιαστο στυλ του James Bond

Στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το Bond 25, είναι εμφανές ότι ο Daniel Craig είναι πιο κομψός από ποτέ στον ρόλο του 007.

Το Bond 25 του Cary Fukunaga θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond, ύστερα από τρεις ταινίες (Casino Royale, Skyfall, Spectre). Φυσικό και επόμενο λοιπόν όλη η προσοχή να είναι στραμμένη πάνω του. Άλλωστε, σύμφωνα με πολλούς είναι ο καλύτερος κινηματογραφικός 007 μετά τον Sean Connery.

Στο πρώτο teaser trailer που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα τον είδαμε να κάνει διακοπές στην Καραϊβική, να διασκεδάζει με νεαρά κορίτσια που λικνίζονται σε ρέγκε ρυθμούς και να συναντά ένα παλιό γνωστό, τον πράκτορα της CIA, Felix Leiter (Jeffrey Wright) , λίγο πριν την μεγάλη έκρηξη.

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας με τον Craig πιο κομψό από ποτέ στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου.

Το αψεγάδιαστο στυλ του James Bond

Η αψεγάδιαστη εμφάνισή του είναι η πεμπτουσία του κλασικού sharp look του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα: γκρι κοστούμι, λευκό πουκάμισο, μαύρα δερμάτινα δετά παπούτσια.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ
Στα γυρίσματα του Bond με τον πρίγκιπα Κάρολο (φωτογραφία © getty images).

Τα σημεία κλειδιά του συνόλου του είναι ωστόσο τα αξεσουάρ: από την επιλογή της μπλε γραβάτας με τον χαρακτηριστικό κόμπο Windsor, του ασημένιου κλιπ και του λευκού ποσέτ. 

Υιοθετούμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.