Η μικρού μήκους ταινία του Louis Vuitton για την αντρική συλλογή S/S 2021

O Virgil Abloh πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά γυρίζοντας ένα εναρμονισμένο με την πραγματικότητα teaser trailer της Message In A Bottle collection.

Την ώρα που οι περισσότεροι οίκοι μόδας -Gucci, Saint Laurent–ανακοινώνουν την πρόθεσή τους από εδώ και στο εξής να μην ακολουθούν τις συνηθισμένες ημερομηνίες της βιομηχανίας της μόδας για την παρουσίαση των εποχικών τους συλλογών, σε μία προσπάθεια να ξεκινήσουν να δημιουργούν ρούχα που η εποχικότητα δεν τα αγγίζει, ο Louis Vuitton προχώρησε ένα βήμα παραπέρα με αφορμή το λανσάρισμα της αντρικής σειράς Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 δια χειρός του καλλιτεχνικού διευθυντή Virgil Abloh. 

Υπο κανονικές συνθήκες, η Message In A Bottle collection θα παρουσιαζόταν στο fashion show του οίκου τον προηγούμενο μήνα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Με την πανδημία του κορονοϊού όμως να ανατρέπει κάθε σχέδιο και προγραμματισμό, ο Abloh αποφάσισε να μας αποκαλύψει σταδιακά τη συλλογή μέσα στους επόμενους μήνες, τόσο με φυσικό, όσο και με ψηφιακό τρόπο.

Η αρχή έγινε μέσα από μία μικρού μήκους ταινία που φέρει τον τίτλο The adventures of Zoooom with friends. 

Στις 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το ντεφιλέ του οίκου στην Σανγκάη και αργότερα προς τα τέλη της χρονιάς, το ταξίδι της συλλογής θα συνεχιστεί στο Τόκιο, όπου και θα ολοκληρωθεί.


φωτογραφία Louis Vuitton / Dani Bastidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.