Χαρακτηρίζεται από πολλούς ως βαρετή, ξενέρωτη και συντηρητική απόχρωση, που πηγαίνει καλύτερα σε άντρες κάποιας ηλικίας. Λανθασμένη, πολύ λανθασμένη προσέγγιση για το μπεζ κοστούμι, από τα πιο κλασικά και φινετσάτα στην ιστορία του αντρικού στυλ, που τις τελευταίες χρονιές έχει κάνει δυναμικό come back στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Φορέθηκε κατά κόρον στα 20s, αγαπήθηκε στα 70s και πρωταγωνιστεί στις μέρες μας λόγω της επιστροφής της μόδας της δεκαετίας του 1970 με τα γήινα χρώματα και τις άνετες γραμμές στα ντεφιλέ των μεγαλύτερων οίκων. 

Συνδυάζοντας το μπεζ κοστούμι

Ο πιο αλάνθαστος τρόπος είναι αυτός που δείχνει παρακάτω ο Eddie Redmayne.

Ο Βρετανός ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του ως Stephen Hawking στην ταινία "Η θεωρία των πάντων", το ταίριαξε με λευκό πουκάμισο -μία καλή εναλλακτική είναι το θαλασσί- και σκούρα καφέ δερμάτινα υποδήματα.

Αν πάλι θέλεις να χτίσεις ένα πιο cool look, τότε προτίμησε την ενδυματολογική πρόταση του Brad Pitt.

Ο 55χρονος ηθοποιός συνδύασε ένα μπεζ κοστούμι σε κλασική γραμμή, όχι με τον συμβατικό τρόπο -λευκό πουκάμισο, σκούρα καφέ δερμάτινα δετά υποδήματα-, αλλά με ένα polo μπλουζάκι σε καφέ χρώμα και μπεζ, σουέντ Chukka μποτάκια. Ολοκλήρωσε μάλιστα το σύνολο με ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό αξεσουάρ που λίγοι θα τολμούσαν να φορέσουν: ένα ψάθινο καπέλο.


φωτογραφίες Getty Images