Τα λευκά sneakers δεν είναι για τον David Beckham

Η διαφορετική επιλογή του Becks, σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί τα κλασικά μεν, πολυφορεμένα δε λευκά αθλητικά παπούτσια.

Μπορεί στα ρούχα, γυναικεία και αντρικά, το μαύρο να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα, στα υποδήματα ωστόσο, συγκεκριμένα στα αθλητικά, ένας είναι ο "βασιλιάς" των χρωμάτων, το λευκό. Τα λευκά sneakers είναι η πιο κλασική επιλογή, που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα, αλλά και η πιο πολυφορεμένη. 

Σε περίπτωση λοιπόν που αναζητάς κάτι άλλο, που θα σε διαφοροποιήσει στιλιστικά από το mainstream και θα ανανεώσει το προσωπικό σου στυλ, τότε ο David Beckham είναι εδώ για να σου προσφέρει την απαραίτητη έμπνευση.

Τα κόκκινα sneakers του Beck

Ο πρώην άσος της στρογγυλής θεάς ανήρτησε φωτογραφία του στο Instagram, όπου φορά λευκό t-shirt και σορτς, που θυμίζουν ποδοσφαιρική στολή, και ένα ζευγάρι κατακόκκινα αθλητικά παπούτσια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Τα adidas της "φωτιάς"

Πρόκειται για τα adidas Ultraboost 20, που προσφέρουν απίστευτη άνεση και ευελιξία κινήσεων. Το πάνω πλεκτό μέρος αγκαλιάζει το πόδι σαν κάλτσα για στοχευμένη υποστήριξη και βελτιωμένη κίνηση. Οι ραμμένες ενισχύσεις είναι τοποθετημένες με ακρίβεια, για υποστήριξη στα σημεία που χρειάζεται, η φτέρνα από μαλακή ελαστάνη προσφέρει ακόμα πιο άνετη εφαρμογή, ενώ η ενδιάμεση σόλα που διαθέτει την τεχνολογία Boost απορροφά τους κραδασμούς και επιστρέφει ενέργεια, για να νιώθεις πως μπορείς να τρέχεις non-stop.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα