
Tα supermodels των 90s κυριαρχούν ακόμα στις πασαρέλες
Από την Claudia Schiffer και τη Naomi Campbell, μέχρι την Kate Moss και την Eva Herzigova.

Είναι οι γυναίκες που καθιέρωσαν τον όρο "top model". Οι πρώτες που η δική τους φήμη ξεπέρασε εκείνη του σχεδιαστή τα ρούχα του οποίου φορούσαν. Και τώρα, πρωτοπορούν και πάλι, καθώς είναι εκείνες που αποδεικνύουν ότι η δουλειά του μοντέλου δεν τελειώνει μόλις κλείσει τα 30. Η Naomi, η Claudia, η Eva, η Yasmin και άλλα αειθαλή κορίτσια του modeling είναι αυτά που εξακολουθούμε να θαυμάζουμε πάνω στις πασαρέλες.
Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου το 2017, η Donatella Versace ανέβασε στο catwalk ανάμεσα στα νεαρά μοντέλα, την Carla Βruni, την Claudia Schiffer, τη Naomi Campbell, την Cindy Crawford και την Helena Christensen.
Η συνέχεια στο madamefigaro.gr.
φωτογραφία getty images
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style
Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.
Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο
Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.
The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα
Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.
Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025
Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.
Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο
Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.
Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.