Εκείνος είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς σχεδιαστές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, που ίδρυσε το ομώνυμο brand του πριν από εννέα χρόνια. Εκείνη είναι ένα από τα διασημότερα sportswear brands στον κόσμο, που μετρά 101 χρόνια ζωής και μεσουράνησε στα 90s, όταν ξεκίνησε να ντύνει όλες τις ομάδες του NBA και ορισμένες του NFL. Όταν λοιπόν ο σχεδιαστής Todd Snyder αποφάσισε να συνεργαστεί με την Champion, "γεννήθηκε" μία συλλογή που αποθεώνει το athlesuire και το smart αθλητικό ντύσιμο. 

Ένα από τα κομμάτια της Todd Snyder x Champion collection που ξεχωρίζει είναι η εναλλακτική του hoodie, του πολυφορεμένου αθλητικού φούτερ με την κουκούλα. Πρόκειται για ένα κομμάτι που ενώνει το φούτερ με το ζιβάγκο.

Σαφώς πιο κομψό σαν γραμμή και σχέδιο από το hoodie, το φούτερ ζιβάγκο μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με σκουρόχρωμα -μπλε, μαύρα- τζην παντελόνια σε κλασική γραμμή χωρίς σκισίματα και ξεβάμματα, με μάλλινα παλτό, καμπαρντίνες ή δερμάτινα τζάκετ και με δερμάτινες chelsea boots, δημιουργώντας ένα cool and casual urban look, τόσο κομψό, όσο και άνετο.

Από: Esquire US