Ακόμα και όταν προσφέρει εθελοντική εργασία, ο Brad Pitt είναι αφόρητα cool

Ο χολιγουντιανός σταρ έσπασε την καραντίνα για καλό σκοπό.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 20 Νοεμβρίου 2020

"Φορούσε γάντια και μάσκα, οδηγούσε ένα φορτηγό και επί τρεις με τέσσερις ώρες κουβαλούσε κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης και τα άφηνε έξω από σπίτια κοινωνικά ευάλωτων ομάδων. Η αφοσίωση στον σκοπό μας και η καλή του διάθεση ήταν από μόνα τους δύο στοιχεία που συνέβαλαν τα μέγιστα στον σκοπό μας", δήλωσε άτομο από την εθελοντική ομάδα εργασίας στη Daily Mail. Ο άντρας στον οποίο αναφέρεται δεν ήταν άλλος από τον Brad Pitt.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ηθοποιός έσπασε την καραντίνα για καλό σκοπό, προκειμένου να βοηθήσει έμπρακτα ανθρώπους που ζουν στο Λος Άντζελες και έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία. 

Με αυτή την πρωτοβουλία του, ο 56χρονος απέδειξε για ακόμα μία φορά δεν μένει στα λόγια όσον αφορά την ευαισθητοποίησή στις λιγότερο προονομιούχες κοινωνικές ομάδες, αλλά προχωρά σε πράξεις. Η φιλανθρωπική του δράση, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα έντονη την τελευταία δεκαετία. Και επειδή για τον Pitt μιλάμε, δεν θα μπορούσε να κλέβει τις εντυπώσεις μόνο αυτή.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το αφόρητα cool στυλ του- εννοείται και το μακρύ ατημέλητο καρέ του. Ντυμένος απλά και ανεπιτήδευτα, με φανελένιο καρό πουκάμισο, λευκό t-shirt, ξεβαμμένο τζην παντελόνι και λευκά sneakers, ο Brad Pitt είναι ο σταρ του Χόλιγουντ που έχουμε ανάγκη εν μέσω πανδημίας. 

Ακόμα και όταν προσφέρει εθελοντική εργασία, ο Brad Pitt είναι αφόρητα coolCOLEMAN-RAYNER

Από: Esquire US

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα