Οι συνεργασίες καλλιτεχνών με τα πιο δημοφιλή sports brands, αλλά όχι μόνο με αυτά, ακόμα και με οίκους υψηλής ραπτικής, είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών στη βιομηχανία της μόδας και δη σε εκείνη των sneakers. 

Από τις πλέον αναμενόμενες είναι εκείνη του Travis Scott και της δισκογραφικής του εταιρείας Cactus Jack με την Nike και το Jordan brand. Ο Αμερικανός ράπερ δίνει νέα πνοή σε ένα από τα πιο κλασικά μοντέλα της εταιρείας, που "γεννήθηκε" στα 80s.

Το Air Force 1 σχεδιάστηκε από τον Bruce Kilgore και πρωτολανσαρίστηκε το 1982. Ήταν τα πρώτα παπούτσια μπάσκετ που διέθεταν την τεχνολογία Nike Air, φέρνοντας για πάντα την επανάσταση στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και στην κουλτούρα των sneakers. 

Τα Travis Scott x Nike Air Force 1 "Cactus Jack" είναι ένα μαύρο ζευγάρι με λευκή σόλα, μαύρα κορδόνια, μία πολύ ενδιαφέρουσα μίξη διαφορετικών υλικών -σουέντ, δέρμα, καμβά- και prints που δίνουν χρώμα.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσουν τα Travis Scott x Nike Air Force 1 "Cactus Jack", καθώς και ποια θα είναι η τιμή τους.

Από: Esquire IT