Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη χειμώνας; Με απόλυτη σιγουριά, το μπουφάν. Το πανωφόρι που θα σε προφυλάξει από τις χαμηλές θερμοκρασίες των πιο κρύων μηνών του χρόνου και αν κάνεις τη σωστή, ποιοτική μεν, στιλάτη δε επιλογή θα χαρίσει πόντους στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Κάνοντας μία μίνι, online έρευνα αγοράς, ανακαλύψαμε τις καλύτερες επιλογές στις οποίες αξίζει να επενδύσεις στην περίπτωση που ενόψει εορτών θέλεις να ανανεώσεις τη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. 

Ακολουθούν 5 διαφορετικά στυλ μπουφάν, που καλύπτουν κάθε προτίμηση και προσωπικό στυλ.

Το δερμάτινο

Καφέ σκούρο δερμάτινο μπουφάν Camel Active με γούνινη οικολογική επένδυση στον γιακά.

Ένα leather jacket είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας cool και αντισυμβατικής εικόνας. Ένα κλασικό κομμάτι που φοριέται σχεδόν με τα πάντα.

To puffer

Πράσινο φουσκωτό μπουφάν με αποσπώμενη κουκούλα Gant. 

Πρόκειται για το πιο κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, που φοριέται με τα πάντα εκτός από κοστούμι, καθώς δεν ενδείκνυται για formal περιστάσεις.

Το διαχρονικό

Μαύρο μπουφάν Barbour.

Εδώ έχουμε το ιδανικό μπουφάν για να ολοκληρώσεις μία smart casual εμφάνιση, που απαρτίζεται είτε από ένα "σπασμένο" κοστούμι, είτε από ένα σεταρισμένο. Η επιλογή του χρώματος πρέπει να κινείται αυστηρά σε κλασικές αποχρώσεις.

Το technical

Πράσινο-καφέ αδιάβροχο μπουφάν με κουκούλα, Boss. 

Πρόκειται ουσιαστικά για το γνωστό νάιλον μπουφάν, που προστατεύει από τη βροχή, είναι δηλαδή αδιάβροχο. Προτίμησε ένα σε ουδέτερο, κλασικό χρώμα -χακί, μαύρο, σκούρο μπλε ή ανθρακί- και συνδύασέ το με αθλητική φόρμα, hoodie και sneakers για ένα athleisure look ή με denim ή chino παντελόνι, φανελένιο πουκάμισο και desert boots για ένα smart casual σύνολο.

Το γιλέκο

Χακί καπιτονέ γιλέκο Nautica.

Το αμάνικο μπουφάν/γιλέκο είναι η πιο cool εναλλακτική στο κλασικό μπουφάν, που χαρίζει ελευθερία κινήσεων, ειδικά στην περίπτωση που γυμνάζεσαι.  


Όλα τα παραπάνω μπουφάν, όπως επίσης και μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, θα ανακαλύψεις περνώντας μία βόλτα από τον απόλυτο προορισμό για online shopping, το clodist.gr. Μάλιστα, οι πελάτες εντός Αττικής έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις παραγγελίες τους μέσα σε 72 ώρες από τη στιγμή της αγοράς τους. Το κόστος της υπηρεσίας είναι € 10 με εγγύηση μη χρέωσης μεταφορικών στην περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος παράδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.clodist.gr και κάλεσε στο 210 80 60 646.