Ο Bernie Sanders ήταν μία από τις πιο 'ήρεμες' παρουσίες στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden και της Αντιπροέδρου Kamala Harris. Ωστόσο, η στυλιστική του επιλογή ήταν αρκετή για να κάνει το μισό ίντερνετ να ασχοληθεί μαζί του.

Ο meme-famous 79χρονος Γερουσιαστής του Βερμόντ επέλεξε να εμφανιστεί με ένα signature (του ίδιου πλέον) jacket της εταιρείας Burton, που ειδικεύεται στην ένδυση των snowboarders και έχει έδρα στο Μπέρλινγκτον - πόλη της Πολιτείας που δραστηριοποιείται πολιτικά ο Νεοϋορκέζος Sanders. Μάλιστα, αρκετά συχνά η Burton αλληλεπιδρά μαζί του στο Twitter.

Για τους οπαδούς και τους followers του Bernie δεν αποτελεί έκπληξη η εμφάνισή του στο Καπιτώλιο, καθώς ένα αντίστοιχο μπουφάν φορούσε πέρυσι σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της περιοδείας του.

Η προστασία από το κρύο φαίνεται πως είναι προτεραιότητά του και φροντίζει να επιτυγχάνει τον εν λόγο στόχο με cool και ακομπλεξάριστο τρόπο.

Το jacket συνόδευσαν χειροποίητα γάντια που αποτελούν δώρο της Jen Ellis, μίας δασκάλας από το Essex Junction (επίσης στο Βερμόντ), η οποία τα έφτιαξε από μαλλί που προέρχεται από παλιά πουλόβερ και fleece από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Τα χάρισε στον Sanders πριν από δύο χρόνια.

Getty Images
Getty Images

Δυστυχώς για κάθε ενδιαφερόμενο, το μπουφάν -κοστολογείται γύρω στα €200- έχει εξαντληθεί στο σάιτ της εταιρείας.