Τα Dior Air Jordan της ορκωμοσίας Biden δεν πέρασαν απαρατήρητα

Nikolas Ajagu, υποκλινόμαστε στην επιλογή σου.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 21 Ιανουαρίου 2021

Η ορκωμοσία του Joe Biden επιφύλασσε μερικά απροσδόκητα στιλιστικά twists και σίγουρα αυτό δεν αφορά μόνο την επική εμφάνιση του Bernie Sanders και το διαδικτυακό ντόρο που προκάλεσε. Μεγάλο μέρος των τηλεθεατών πρόσεξαν τα sneakers του συζύγου της δικηγόρου Meena Harris, ανιψιάς της νέας Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Kamala Harris

Ο Nikolas Ajagu εμφανίστηκε στο Καπιτώλιο με ένα εξαιρετικά σπάνιο ζευγάρι Jordan 1s, από τη συνεργασία του brand με τον οίκο Dior, το 2020. Το streetwear και τα αξεσουάρ του έχουν πάρει εδώ και πολύ καιρό έγκριση από τα υψηλότερα κλιμάκια, αποτινάσσοντας το luxury mainstream, με την εμφάνιση του Ajagu να είναι μία από τις πειστικότερες αποδείξεις.

Το ζευγάρι παπουτσιών που επέλεξε είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της μείξης των δύο κόσμων και κάτι που μπορεί, τελικά, να φορεθεί ακόμη και σε μία τελετή ορκωμοσίας ενός Προέδρου των ΗΠΑ.

Το πολυπόθητο Dior Air Jordan 1 δεν είναι μόνο ένα statement γούστου αλλά και, πιθανότατα, ένα σημάδι προτεραιοτήτων στο στυλ της χώρας.

Φυσικά, δεν μιλάμε για ένα παπούτσι που ο καθένας μπορεί να αποκτήσει, καθώς στην καλύτερη περίπτωση θα το βρεις σε μία τιμή λίγο πιο πάνω από τα $2.000. Μετά την ορκωμοσία δεν χωρά αμφιβολία πως θα αποκτήσει και συμβολισμό ενός αντικειμένου της cultural awareness, που τόσο υπέφερε στην τετραετία Trump. Και αυτό ίσως το κάνει λίγο πιο προσιτό.

Σε κάθε περίπτωση, well played, Nik. Well played.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ