Τώρα που καλωσορίσαμε επιτέλους την κακοκαιρία "Μήδεια" και τις πολικές -για τα δεδομένα μίας μεσογειακής χώρας- θερμοκρασίες που έφερε μαζί της, μπορούμε όντως να μιλήσουμε για τον ελληνικό χειμώνα που τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά ήπιος. Πώς αυτό επηρεάζει το στυλ σου; Λογική απορία. Μάθε λοιπόν τα εξής - στην περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις ήδη ή δεν τα υποπτευούσουν. Καμία χειμερινή γκαρνταρόμπα δεν είναι πλήρης χωρίς τα σωστά αξεσουάρ: Κασκόλ, γάντια, σκούφος ή ένα καπέλο είναι απαραίτητα κατά βάση για πρακτικούς λόγους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι κομμάτια- κλειδί για μία ολοκληρωμένη -επίσημη ή ανεπίσημη- εμφάνιση. 

Όσο ο κορονοϊός και το κρύο καραδοκούν, τόσο πιο αναγκαίο είναι να παραμείνουμε ζεστοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών μας. Και ασφαλώς στιλάτοι.

Αξεσουάρ για το χειμώνα

Οι περισσότεροι έχουμε μία αδυναμία σε κάποιο συγκεκριμένο είδος. Αν πρόκειται για γάντια, προτίμησε δερματίνη ή vegan δέρμα ή suede. Θα ήταν ιδανικό να αποφύγεις τα ενιαία σχέδια ή αυτά που δεν έχουν δάχτυλα (σαν του Bernie Sanders ένα πράγμα), δεν είναι ό,τι πιο κομψό, ούτε ζεστό εδώ που λέμε, κυκλοφορεί εκεί έξω. 

Όσον αφορά στα κασκόλ, υπάρχουν δύο είδη: Μπορείς να δοκιμάσεις αυτά που είναι κοντά και χρησιμεύουν όταν τα φοράς μέσα από το παλτό σου, αλλά και αυτά που είναι αρκετά μακριά σε μήκος. Το παιχνίδι με τα χρώματα το αφήνουμε για τους πιο προχωρημένους, ενώ επίσης, οι λάτρεις της μονοχρωμίας μπορούν να επενδύσουν σε πιο έντονες αποχρώσεις, ώστε να 'φωτίσουν' το σύνολό τους. 

To κεφάλι ας μη μένει εκτεθειμένο στο κρύο. Είτε προτιμάς τα κλασικά καπέλα, είτε τα σκουφιά που αγκαλιάζουν καλύτερα ή τυλίγουν το κρανίο, πρέπει να έχεις κατά νου ότι τα πρώτα δεν είναι πολύ βολικά όταν έχει πολύ αέρα. 

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω κομμάτια και πάρε ιδέες:

Το κασκόλ της Ted Baker

Ted Baker

Τα δερμάτινα γάντια της Hestra 

Hestra

Το σκουφί της Moncler

Moncler

Το καπέλο της Daily Paper 

Daily Paper

Το κασκόλ της Polo Ralph Lauren
 

Polo Ralph Lauren