Όταν ο καιρός αρχίζει να γλυκαίνει, είναι η κατάλληλη εποχή να αφήσουμε στην άκρη τα μπουφάν και να αφεθούμε στην ευκολία που μας παρέχουν τα γιλέκα. Αυτό το μοναδικό staple είναι απαραίτητο να υπάρχει στην αντρική γκαρνταρόμπα και μάλιστα σε ποικιλία για τις διαφορετικές ανάγκες μας σε χρώματα και στυλ.

Το καλό είναι οτι το γιλέκο αποτελεί ένα ενδιάμεσο ρούχο που δεν είναι "εποχιακό". Το φοράμε πολύ τώρα την άνοιξη, αλλά συνεχίζει να μας είναι απαραίτητο τις ημέρες του καλοκαιριού που βάζει ψύχρα. Όσο για το φθινόπωρο και τον χειμώνα; Με το κατάλληλο layering μπορεί να μας φανεί χρήσιμο ακόμα και για να νικήσουμε -στα σημεία- τον πιο δυνατό βοριά.

Στιλιστικά, όσο πιο παχιά είναι η καπιτονέ του όψη, τόσο πιο sporty είναι το εφέ που δίνει στην εμφάνισή μας. Αντίθετα, τα γιλέκα που το καπιτονέ τους σχέδιο δημιουργεί πιο λεπτούς, ορθογώνιους, διαγώνιους ή ρομβοειδείς σχηματισμούς ή είναι από πιο ματ υφάσματα, εντάσσονται με άνεση και σε urban ή smart casual σύνολα.

Ακολουθούν κάποια από τα καλύτερα γιλέκα που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Αδιάβροχο γιλέκο σε μπλε χρώμα με wool look, της Camel Active. Διαθέτει τρεις εξωτερικές τσέπες και δύο εσωτερικές, ενώ κλείνει με full-zip το οποίο καλύπτεται από πατιλέτα με εσωτερικά τρουκς. 

Αδιάβροχο γιλέκο με πολλές τσέπες, σε μπεζ-χακί χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, της Boss. Έχει εσωτερική επένδυση από φτερό πάπιας και κλείνει με full-zip.

Καπιτονέ γιλέκο σε μπλε χρώμα, από 100% πολυεστέρα, της Barbour. Διαθέτει λογότυπο στο στήθος, δυο πλαινές τσέπες και κλείνει με full zip. 

Καπιτονέ νάιλον γιλέκο, της Nautica. Διαθέτει δύο εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και φέρει το λογότυπο της εταιρείας στο γιακά και το στήθος. 

Αδιάβροχο, αντιανεμικό και ιδιαίτερα ελαφρύ γιλέκο, της Camel Active. Διαθέτει τρεις εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και δύο εσωτερικές, ενώ κλείνει με full-zip.


INFO

Όλα τα παραπάνω, όπως επίσης και μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, θα τα ανακαλύψεις περνώντας μία βόλτα από τον απόλυτο προορισμό για online shopping, το clodist.gr. Μάλιστα, οι πελάτες εντός Αττικής έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις παραγγελίες τους στο Showroom της εταιρείας, Δημ. Ράλλη 11 στο Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.clodist.gr και κάλεσε στο 210 80 60 646.