The List by Clodist: Denim, το πιο διαχρονικό κομμάτι για casual στυλ

Τα πιο κομψά και εύκολα casual ρούχα της σεζόν είναι φτιαγμένα από denim υφάσματα.

To denim είναι παντού όχι μόνο τώρα την άνοιξη, αλλά και κάθε εποχή του χρόνου. Αυτό το εικονικό ανθεκτικό ύφασμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ενώ ανάλογα με το χρώμα και την πυκνότητά του είναι κατάλληλο όχι μόνο για τζην παντελόνια, αλλά και για ελαφριά πουκάμισα, όλα διαθέσιμα σε πολλά πατρόν για να κολακεύουν κάθε σώμα.

Τα διαχρονικά casual ρούχα που θέλεις να φοράς ξανά και ξανά

Τα κομμάτια από denim είναι φτιαγμένα για να τα φοράς ξανά και ξανά λόγω της ανθεκτικότητας του πανιού και της διαχρονικότητάς τους, αλλά και επειδή τείνουν να γίνονται ένα με το σώμα και την προσωπικότητά σου. Καθώς τα φοράς, αποκτούν μία μοναδική γοητευτική πατίνα που τα κάνει να μη μοιάζουν με τα ρούχα που φοράει κανείς άλλος, ακόμα και αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο, καθώς σιγά σιγά παίρνουν το σουλούπι σου.

Οι κατάλληλοι συνδυασμοί

Η ευκολία στους συνδυασμούς που σου προσφέρουν είναι αυταπόδεικτη. Μπορείς να φορέσεις στο γραφείο, για το απόλυτο smart casual look, ένα denim πουκάμισο σεταρισμένο με μπεζ chinos ή ένα λευκό ματ πουκάμισο με ένα τζην παντελόνι χωρίς υπερβολικά ξεβάμματα. Ιδανικά, ολοκλήρωσε το look με δερμάτινα ή καστόρινα δετά παπούτσια και ταιριαστή ζώνη.

Στη βόλτα σου, μπορείς να παίξεις στους συνδυασμούς των denim κομματιών που σου αρέσουν με πιο καθημερινά ρούχα, όπως T-shirts, φούτερ και λινά πουκάμισα, ανάλογα με τη θερμοκρασία και την περίσταση, ταιριάζοντάς τα με ορειβατικά μποτάκια, ελβιέλες, plimsolls ή τα αγαπημένα σου αθλητικά.

Το Canadian Tuxedo το σωστό

Για να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω με κομμάτια από denim ύφασμα και να δείχνεις κομψός, δηλαδή να φτιάξεις ένα σωστό Canadian Tuxedo, αρκεί να συνδυάσεις δύο διαφορετικές αλλά ταιριαστές μεταξύ τους αποχρώσεις. Για παράδειγμα, ο συνδυασμός του μπλε denim πουκαμίσου με ένα μαύρο ή γκρι τζην παντελόνι είναι αποδεκτός, όπως και αυτός μίας πιο ανοιχτής γαλάζιας με μία πιο σκούρα απόχρωση.

Ακολουθούν κάποια από τα denim κομμάτια που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά, για να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν.

The List by Clodist: Denim, το πιο διαχρονικό κομμάτι για casual στυλ

Denim παντελόνι σε μπλε ξεβαμμένο χρώμα και relaxed fit, της Boss. Tο πανί του είναι από 97% βαμβάκι και 3% ελαστίνη, για έξτρα άνεση.

CAMEL ACTIVE DENIM SHIRT

Mπλε-denim πουκάμισο σε κανονική γραμμή, της Camel Active. Είναι από 100% βαμβάκι και διαθέτει μία τσέπη στο στήθος με κεντημένο το λογότυπο της εταιρείας. 

GANT JEANS

Κλασικό μπλε denim παντελόνι, της Gant. Είναι σε κανονική γραμμή, με μεσαίο καβάλο και ίσιο στα πόδια, αλλά και ιδιαίτερα άνετο χάρη στο πανί του από 97% βαμβάκι, 2% πολυεστέρα και 1% ελαστάν.

CAMEL ACTIVE JEANS

Γκρι ανοιχτό denim παντελόνι, με όψη used, της Camel Active. Έχει μοντέρνο slim fit πατρόν με χαμηλή μέση και στενά μπατζάκια. Το ύφασμά του από 98% βαμβάκι και 2% ελαστάν εγγυάται την άνεση.

BOSS JEANS

Denim παντελόνι σε regular fit, της Boss. Έχει ίσια μπατζάκια με κανονικό τελείωμα και το ελαστικό του ύφασμα είναι από 88% βαμβάκι, 9% πολυεστέρα και 3% ελαστάν.


INFO

Όλα τα παραπάνω, όπως επίσης και μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, θα τα ανακαλύψεις περνώντας μία βόλτα από τον απόλυτο προορισμό για online shopping, το clodist.gr. Μάλιστα, οι πελάτες εντός Αττικής έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις παραγγελίες τους στο Showroom της εταιρείας, Δημ. Ράλλη 11 στο Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.clodist.gr και κάλεσε στο 210 80 60 646.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα