Οι σειρές του Netflix ήταν από τα λίγα πράγματα που έδωσαν σε όλους τις στιγμές που είχαν ανάγκη μέσα στο δύσκολο διάστημα της καραντίνας. Όπως το Emily in Paris, η ανάλαφρη ιστορία μιας νεαρής Αμερικανίδας στο Παρίσι που προσέφερε στο κοινό την ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από την καταπιεστική καθημερινότητα, χαζεύοντας υπέροχες εικόνες της γαλλικής πρωτεύουσας - μεταξύ άλλων.
Εξάλλου, το όνομα της Patricia Field στο ρόλο της ενδυματολόγου της σειράς ήταν αρκετό για να είμαστε σίγουροι πριν ακόμα δούμε τα επεισόδια ότι το styling θα ήταν από μόνο του ένα από τα highlights -και δεν απογοητευτήκαμε.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά πήρε παράταση και ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να ανέβει στην πλατφόρμα προς το τέλος του 2021. Και μάλιστα, αυτή τη φορά, θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό, αφού ένας Έλληνας σχεδιαστής έχει συμφωνήσει να "ντύσει” με τις δημιουργίες του τις πρωταγωνίστριες.
Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr