Ο Ryan Reynolds είναι το δέκα το καλό. Όχι όσον αφορά τις ταινίες του ή, πιο σωστά, όχι μόνον όσον αφορά τις ταινίες του, καθότι δεν θα μας κακόπεφτε να έσκαγε τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ένα Deadpool 3 στις ζωές και τις οθόνες μας, για να μας βγάλει από την άραχλη μιζέρια των επαναλήψεων που παρακολουθούμε στην τηλεόραση αφού έχουμε, πλέον, εξαντλήσει τις επιλογές του Netflix. Αλλά κυρίως όσον αφορά στο πώς ντύνεται, ο άτιμος, και στο πόσο καλά ξέρει να υποστηρίζει τα ανοιξιάτικα jackets. Εκεί, δεν του τη βγαίνει κανείς.

O trendsetter ο σωστός

Είναι λες και ο τύπος έχει γεννηθεί με την ικανότητα του να αναγνωρίζει κατευθείαν τα σπουδαία jackets, να τα φοράει και, μετά από αυτόν, να καταλαβαίνουμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι το πόσο φανταστικά δείχνουν. Επόμενο, λοιπόν, να θέλουμε να αποκτήσουμε ό,τι βάλει πάνω του.

Patagonia

Έτσι, συχνά, πριν καν πληροφορηθούμε για τη μάρκα των ρούχων που φοράει, καθόμαστε με τις ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μας, προσπαθώντας να βρούμε το "κάτι παρόμοιο", από κάθε πιθανό και απίθανο e-shop προσιτής και απρόσιτης μόδας μας ξεβράσει το σερφάρισμα.

Η σειρά του coach's jacket

Και τώρα; Τι έχει πάρει σειρά για να μας το πουλήσει αυτός ο Καναδός και να το αγοράσουμε με τα μάτια κλειστά; Μα, τίποτα παραπάνω από το coach's jacket που τον είδαμε να φοράει στη Νέα Υόρκη.

Todd Snyder

Σημειωτέον, αν δεν έχεις καν ακουστά τον όρο coach's jacket, δηλαδή "το jacket του προπονητή", όπως θα κατάλαβες ήδη από τις εικόνες, πρόκειται γι’ αυτό το ελαφρύ πανωφόρι με τον γιακά αλά πουκαμίσου και το κλείσιμο με τις κόπιτσες που δεν ήξερες καν ότι έχει όνομα. Τόσο παραγνωρισμένο.

> Διάβασε ακόμα: Bradley Cooper, ο νέος βασιλιάς του street style

Τι μάρκα είναι;

Όσο κι αν προσπαθήσαμε να καταλάβουμε το brand που κρύβεται πίσω από την εμφάνιση του Ryan Reynolds, δεν το καταφέραμε. Κανένα πρόβλημα. Συνοδεύσαμε το παρόν άρθρο με δύο παρόμοια jackets, ένα Patagonia και ένα Todd Snyder. Είτε επιλέξεις κάποιο από αυτά είτε κάποιο τρίτο που θα εντοπίσεις μετά από δική σου έρευνα, φόρεσέ το με στυλ.